DİVAN KURULU BAŞKANI YAMANTÜRK ve GİZLİ TOPLANTILAR!

Beşiktaş'ın Yeni Çebi'si Yamantürk Mü? Gizli Toplantıların Amacı Ne?
Haberin yayılanma tarihi:25 Haziran 2021, Cuma

SİYAH-BEYAZLI CAMİA BU GELİŞMEYİ KONUŞUYOR!

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün divan kurulu üyeleriyle yemekli toplantılarda bir araya gelmesi camiada büyük yankı uyandırdı. Yamantürk'ün uzun zamandan bu yana her hafta beş önde gelen Divan Kurulu üyesiyle yemek yediği belirtildi.  Bu toplantılarda Beşiktaş Yönetimi ile Divan Kurulu arasında kopukluk olduğunu vurgulayan Yamantürk'ün yönetimden divan kurulu üyelerine bilgi akışı sağlanmadığını belirttiği öğrenildi. Eski başkan Fikret Orman dönemi için yapılan yolsuzluk iddialarına inanmak istemediğini belirten Yamantürk'ün Orman döneminin incelendiği dosyanın Başkan Çebi'nin elinde olduğunu ancak bunun nedense açıklanmadığına vurgu yaptığı belirtildi. 

Yamantürk'ün, Divan kurulu üyeleriyle yaptığı bu toplantılarda 2022'de Mayıs ayında yapılacak kongrede başkanlığa aday olmak için nabız yokladığı iddia edildi.

Yamantürk'ün kapalı kapılar ardında güçlü bir liste hazırlama isteğinde olduğu sızan bilgiler arasında.Başkan Çebi'nin 6.5 yıl Fikret Orman'ın ikinci başkanlığını yaptığına dikkat çeken bazı kongre üyeleri "Çebi, uzun süre ikinci başkanlığın sonra kulüp içindeki işbirlikçileriyle Fikret Orman'ı yıpratıp, başkanlık koltuğuna oturdu. Divan Kurulu Başkanı Yamantürk de Çebi'nin yolunda ilerliyor. Yamantürk Beşiktaş'ın yeni Çebi'si olma yolunda ilerliyor" yorumunu yaptılar.

Kartalhaber 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki