DORUKHAN AVRUPA'YA GİDİYOR!

Dorukhan Toköz, yuvadan ayrılıyor...
Haberin yayılanma tarihi:25 Ocak 2021, Pazartesi

Beşiktaş'la henüz bir anlaşmaya varamayan Dorukhan Toköz'ün, menajerinden kendisine Avrupa'dan kulüp bulmasını istediği öğrenildi.

Siyah-beyazlıların teklifi ile oyuncunun isteği arasındaki farkın 5 Milyon TL olduğu vurgulanırken, Dorukhan da önceliğinin Avrupa'da oynamak olduğunu tekrarladı. Beşiktaş'ın bu transferde artık tek umudu, 24 yaşındaki orta sahanın, Avrupa'dan beklediği teklifi bulamaması olacak. Dorukhan da Avrupa olmazsa Beşiktaş'ta kalacağını yönetime iletmiş durumda.

Dorukhan Başkan Çebi’ye “Türkiye’de Kalmayacağım Avrupa’ya Gideceğim''

''Hayallerimin peşinde koşacağım. Ocak ayında para kazandırarak gitmek istiyorum. Lütfen menajerimin getireceği teklifleri değerlendirin. Sözleşmemin son 6 ayı olduğu için çok yüksek teklifler gelmeyecektir” açıklamasını yaptı. Çebi teklifleri değerlendirme sözü verdi. Beşiktaş’ın hedefi Dorukhan’dan sözleşmesinin son 6 ayı olduğu için 2 Milyon Euro’luk bir bonservis bedeli alabilmek. Udinese başta olmak üzere İtalya, Fransa ve Belçika’dan bazı takımların milli futbolcunun peşinde olduğu gelen bilgiler arasında.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki