ELEŞTİRME DAYAK YERSİN!

Beşiktaş'ta, tansiyonun en yüksek olduğu genel kurullar Fikret Orman başkanlığında yaşandı...
Haberin yayılanma tarihi:19 Şubat 2020, Çarşamba

FİTİL DEMİRÖREN DÖNEMİNDE ATEŞLENDİ

Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören Yönetimine karşı, kapalı tribünde baş gösteren muhalif tutum sportif başarısızlıkla birlikte tavan yaptı ve tribünde yönetim protestoları her maç tekrarlanmaya başlandı. Bütün bunlar üzerine Denizlispor maçında Demirören döneminde yaşanan çifte kupalı şampiyonluğu kat eden "İki kupayı unutma vefasızlık yapma" pankartı açıldı ve tribünde protesto eden gruba organize bir saldırı düzenlendi. Saldırıyı gerçekleştiren grup bir daha maçlarda görülemese de bu olay, Beşiktaş'ın efsane Kapalı tribün kültürüne ilk büyük zararı veren olay olarak tarihe geçti.

FİKRET ORMAN'LI GENEL KURULDA YUMRUKLAR KONUŞTU

Beşiktaş'ta tansiyonun en yüksek olduğu genel kurullar Fikret Orman başkanlığında yaşandı. Kongre üyeleri Fikret Orman'ı bütün mali kongrelerde kulübün ekonomik gidişatı hakkında eleştiri yağmuruna tuttu. Yine bu olaylı genel kurullardan birinde yönetime yapılan eleştirilere tepki gösteren dönemin ikinci başkanı Metin Albayrak kürsüdeki konuşmacının üzerine yürüyüp yumruk sallarken, başkan Fikret Orman'ın da genç konuşmacıyı salonun arkasında bir köşeye çağırarak darp ettiği görüldü.

ÇEBİ'NİN ÇALIŞANI KEÇECİ'YE SALDIRDI

Beşiktaş'ın 15 Şubat 2020 tarihli son Divan Kurulu toplantısında Divan Kurulu Üyesi Atıf Keçeci görüş ve eleştirilerini yöneltip Başkan Ahmet Nur Çebi'nin konuşmasını dinlemek üzere beklemeye geçmişken, arkasından gelen Ahmet Erim adlı, Ahmet Nur Çebi'nin şöförü olduğu iddia  edilen şahsın yumruklu saldırı teşebbüsüne maruz kaldı. Keçeci saldırıdan yara almadan kurtulsa da olay sonrasında yeniden kürsüye çıkıp saldırganın Ahmet Nur Çebi tarafından üye yapılmış bir Galatasaraylı olduğunu açıklamasıyla olay bambaşka bir boyuta taşındı. 

Üç farklı başkan zamanında yaşanan üç benzer olay da akıllara aynı soruyu getiriyor. Beşiktaş'ta demokrasi varmı? Beşiktaş'ta susturmanın yolu dayaktan mı geçiyor? Divan Kurulu, genel kurullar ne kadar güvenli?

Duhuliye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki