ELİNE TWEET'İNE DİLİNE DİKKAT!

Beşiktaş’ın Kayserispor’a 3-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi hayaline büyük ölçüde veda etmesinin ardından, 2. Başkan Adnan DALGAKIRAN’ın sosyal medya hesabı paylaşımına gelen eleştiriler çığ gibi büyüyor…
Haberin yayılanma tarihi:07 Temmuz 2020, Salı

İLETİŞİMDEN SORUMLU YÖNETİCİDEN BÜYÜK İLETİŞİM GAFI

Dalgakıran Twitter’den "100 milyon Euroluk takımın 4. olduğunu unutup, mağlubiyetin yükünü gençlere ve gençleşmeye bağlayanlar Beşiktaş'a iyilik yapmıyorlar. Kulübümüzün öze dönüş stratejisi kararlılıkla hayata geçirilecektir" ifadelerini kullanmıştı.

‘MALUBİYET’ Değil MAĞLUBİYET!

Mağlubiyet ifadesini kullanmak isterken Adnan DALKARIN’ın yanlışlıkla ‘Malubiyet’ yazması, dikkatlerden kaçmadı. Beşiktaş’ın organize taraftar grubu Çarşı'nın, iletişimden sorumlu yöneticiye cevabı gecikmedi.

çArşı Resmi hesabından  "Özür dileriz, sizi de üzdük. Çözüm üretemedik ya o koyuyor insana..." yazarak imalı bir paylaşımda bulundu.

PAYLAŞIM STATTAN DEĞİL YATTAN?

2. Başkan Adnan DALGAKIRAN’ın Şampiyonlar Ligi için hayati önem taşıyan maçta, Kayseri’ye gitmediği öğrenildi. Maçın başlamasına saatler kala INSTAGRAM paylaşımında kendisi ve dostları ile birlikte tatil resimleri koyan İletişim Sorumlusu yönetim kurulu üyesi, büyük eleştiri alan paylaşımını özel Yatından yazdığı gelen bilgiler arasında.

İŞTE DALGAKIRAN’IN PAYLAŞIMLARI;

DUYDUK MU?
Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki