EMRE KOCADAĞ 'BÜYÜTÜLECEK BİR KONU DEĞİL!'

Galatasaray mağlubiyeti sonrası konuşan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, “Zor olacağını biliyorduk. Bugün itibariyle yine 4 puana ihtiyacımız var. Son 2 maçı kazanarak bu senenin şampiyonu Beşiktaş olacak” dedi...
Haberin yayılanma tarihi:09 Mayıs 2021, Pazar

“Takdir Haklarını Beşiktaş Aleyhinde Kullandı”

Mücadelenin hakemi Cüneyt Çakır'ın performansını da değerlendiren Emre Kocadağ, “Özellikle geçen haftalarda Cüneyt hocayla alakalı form düşüklüğü var demiştim. Form düşüklüğünün artarak devam ettiğini gördük. Bugün verdiği kararlarda, takdir haklarında kesinlikle Beşiktaş aleyhine kullandı.

'Kornere Aut Veriliyor'

Zannedersem bizim birinci penaltıdan sonra da Galatasaray yedek kulübesinin etkisinde kaldığını biz tribünden rahatça gözlemledik. Bir sürü hata var, bunları saymaya gerek yok. En basiti Atiba'nın çıkmayan topuna yan hakem tam gözümüzün önünde, en az 10 metre geride bayrak kaldırıyor, top geliyor ve gol oluyor. Maça ortak olma şansımız varken çok bariz hatalar. Tam topu taşıyoruz, korner. Kornere aut veriliyor. Yanlış fauller veriliyor. Bizi maça ortak etmemek için takdir haklarında yanlış kararlar verdiğini düşünüyoruz. Ama bunlara takılmayacağız. Bunlar bugün itibarıyla geçti. Bizim 2 maçımız ve çok büyük avantajımız devam ediyor. Beşiktaş taraftarları rahat olsun. Bizim takımımız buraya kadar gelirken iyi oyunuyla, her şeyi yenerek geldi. Bu saatten sonra da şampiyonluğu Allah'ın izniyle bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

“Aboubakar Ağrısının Geçtiğini Hissettiği An Sahada Olacak”

‘Aboubakar'ın sözleşme problemiyle ilgili olarak sakatlığı dışında herhangi bir oynamama sebebi var mı?' sorusunu Kocadağ, “Kesinlikle sözleşme nedeniyle oynamadığını düşünmüyorum ve öyle değil. Çünkü son yapılan tetkikte sıkıntı gördü sağlık kurulu hocamız. O anlamda kendisin hazır hissetmesi gerekiyor. Burada oyuncu sağlığı her şeyden önemli. Oyuncu ağrım var diyorsa, MR'da da bu çıkıyorsa bizim burada başka şeyler aramamız çok abes olur. O anlamda bir sıkıntı yok. Aboubakar, ağrısının geçtiğini hissettiği an sahada olacak. Zaten fizyoterapi eşliğinde çalışmalara devam ediyor. MR'ı tamamen temiz olsa, sağlık kurulu ‘oynamasında bir engel yok' demiş olsa bu soruya bir altlık olur. Ama şu an durum öyle değil. Biz Aboubakar'sız da gayet golleri atarak bir sürü maç kazandık. Tek bir oyuncuya bu işi bağlamanın da bir esprisi yok” diye cevaplandırdı.

“Büyütülecek Bir Konu Değil”

Galatasaray mağlubiyetinin takım üzerinde olumsuz etki oluşturup oluşturmayacağına ilişkin ise Siyah-Beyazlı yönetici, “Kesinlikle oluşturmaz. Biz hep bu tarz maçlardan güçlenerek çıktık. Bütün lig öyle geçti. Hatay, Alanya, Rize maçından önce de birçok şey konuşuldu. Beşiktaş puan kaybedecek dendi. Beşiktaş hem iyi futbol oynadı, hem maçları kazandı. Bugünkü bir Galatasaray – Beşiktaş maçı. Bu tarihte yüzlerce kez oynanmış, iki takımın da üç neticeyi aldığı maçlar. Bugün tabii ki galip gelmek isterdik ama büyütülecek bir konu değil. Galatasaray'a burada mağlup oluyorsanız bu çok ahlanacak, vahlanacak bir durum değil” dedi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki