EN BÜYÜK TANIK AHMET NUR ÇEBİ!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:13 Ağustos 2020, Perşembe

YİNE-YENİDEN ARAŞTIRMA ŞİRKETİ

Bildiğiniz üzere mevcut yönetim geldiği günden bu yana, Fikret ORMAN döneminin araştırılıp incelenmesi için özel bir şirketle anlaştığını ve araştırmanın en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşılacağını söylüyor.

BEŞİKTAŞ’ın Kaderini Yazacak Olan Firma KPMG

Kulübü incelesin diye anlaşılan firmaya biraz incelediğimde, KPMG’nin Dünya genelinde 152.000 civarı aktif çalışanı ile birlikte 156 ülkede danışmanlık, vergi ve denetim hizmetleri sunan güçlü bir marka olduğunu görebiliyorum. Ancak taktir edersiniz ki X Başkanın da kendinden önceki yönetimi Araştırdığını İddia Ettiği ERNS & YOUNG firması da, az-uz bir marka değildi.

Bugün-Yarın açıklanacak derken 7.5 yıl boyunca uyutulan BEŞİKTAŞ camiası, neticede üzerine para verilerek yapılan araştırmanın içeriği ile ilgili tek bir cümle dahi duy(A)madı. Demek ki marifet Denetleme firmasında değil, yönetenlerin niyetlerinde!

AHMET BEY GÖRDÜ-DUYDU-TANIK OLDU

BJK Derneği Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ, 17 Haziran 2020 tarihinde Bloomberg TV Finans Merkezi Programın da aynen şu açıklamayı yapıyor ‘Ben, Yedi Sene Orada Yaşadım. Bunların Bir Çoğunu Gözlerimle Görmeme Rağmen, Engel Olamadım…’  Okuyana ne anlam ifade ediyor bilemiyorum ama bendeki manası, HER ŞEY bu cümlenin içerisinde!..

Peki, bu aralar adını sıkça duyduğumuz Fikret ORMAN dönemini denetleyen KPMG firması, acaba BJK Derneği Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ’nin belge ve bilgilerine başvurdu mu? Yada; Hem ORMAN, hem de ÇEBİ döneminde yöneticilik yapmış ve yapmakta olan isimlerin bilgisine baş vurdu mu? Hatta Denetleme firması o kadar şanslı ki; Bir evvel ki yönetimde DENETLEME KURULU ÜYESİ olan bir yönetici, şimdi Çebi yönetimine transfer oldu. Emin olunuz ki Niyetler ‘Salih’ ise, Başkan artı (+) bu yöneticinin TECRÜBELERİ ve AKTARIMLARIYLA 431 MİLYON TL’den borcu 4.4 MİLYAR TL’ye çıkmasında dahli olan kim varsa, normalde sokağa bile çıkamayacak duruma gelmesi gerekiyor.

Ahmet Nur ÇEBİ; Eğer bana yemek borcunu ödeseydi (Yanlış Anlaşılmasın, O Dönem Ne Başkan Nede Başkan Adayı) Hem çok ‘GÜÇLÜ’ hemde İcra Kurulu Başkanı olduğu zamanlara ait ‘Aklımda ki deli soruları’ tek tek sorup sizlere aktarabilirdim. Haliyle; Bize de sorularımızı, buralardan sormaktan başka bir çare kalmıyor. Bir vesile ile cevap gelirse, nokta-virgülüne dokunmadan yayınlamakta boynumuzun borcu...

Yazı ve konu maksadını aşmasın. Ben, neden bir firma ile anlaşıldı demiyorum. Gidişatta bir tuhaflık var diyorum. En kısa zamanda, KPMG’nin yaptığı olumlu şeyleri de buradan aktaracağım. Ama MİLYONLARCA TL’lik vurgunların araştırılması için telefon tellerinden medet umulması, asıl çağrılması gerekenler yerine (Toplasanız 8-10 kişi) DOSTLAR ALIŞ-VERİŞTE GÖRSÜNCÜLERE zaman ayrılmasını son derece gereksiz buluyorum!

Beşiktaş’ın içerisinde uzun yıllardır olup da hala, her gün yeni entrikalara şahit olan (Yönetenler Dahil) insanlar var. ‘ELİ UZUN OLANIN’ siz DENETLEYENLERİN içinden ve şirketten kovduğunuzu düşünseniz bile, yeniden UZAMAYACAĞININ hiçbir garantisi yok. Yazının 2. Bölümünde, tüm konuları tekrar detaylandırmak üzere…

Hak Edene Saygılarımla

Hakan ÖNCÜL.        

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

Umut Gömer
18 Ağustos 2020, Salı, 17:20
şaibeli tahkimi görmüş mü https://www.besiktaspostasi.com/tahkim-skandalinin-detaylari-4-uyenin-tamami-nurol-insaat-baglantili/




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki