EN KÖTÜ PERFORMANS!

Siyah Beyazlılar 6 maçtan puan dahi alamadan Devler Ligi’ne veda etti...
Haberin yayılanma tarihi:08 Aralık 2021, Çarşamba

1 İsabetsiz Şut Ve Kornersiz

Beşiktaş’ın son oynadığı ve 5-0 kaybettiği Borussia Dortmund maçının istatistikleri ise şoke etti. Karasadece kaleye bir şut gönderdi ve o da hedefini bulamadı. Beşiktaş, Dortmund’a karşı korner de kullanamadan maçı tamamladı. Beşiktaş, 2008 yılında katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’a 8-0’lık ağır bir yenilgi almıştı. Ancak o maçta dahi Beşiktaş’ın biri kaleyi bulan 2 şutu vardı. Siyah Beyazlılar 2 de korner kullanırken, 2 atakta da ofsayta düşmüştü. Dün Dormund 28 şut denemesinde bulunsa da bunların sadece 7’si kaleyi buldu ama 5’i golle sonuçlandı.

Kafaya Dahi Sıçramadılar

Welinton’un atılması nedeniyle ikinci 45 dakikayı 10 kişi oynayan Beşiktaş’ta oyuncular adeta sahada gezindi. Marco Reus, savunmayı adeta ipe dizerken, hava toplarında kendini yetersiz bulan Erik Halland da oyuna sonrada girse de iki kafa golü attı. İkinci golünde Beşiktaş savunması havaya dahi zıplamadı.

Maçı 7 Faulle Maçı Bitirdiler

Beşiktaş’ın ne kadar ihtirassız olduğu faul sayılarına da yansıdı. 5-0 kazanan Borussia Dortmun maçı 12 faulle tamamlarken Beşiktaş’ın yaptığı faul sayısı 7’de kaldı. Teknik direktör, Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi serüvenine başlarken koşu mesafeseni özel vurgu yapmıştı. Dün Dortmund 116.1 kilometre koşarken, Beşiktaş 103.4 kilometrede kaldı. Ve Beşiktaş 726 pas yapan rakibine ancak 320 pasla karşılık verebildi.

Kadro Seçimine Büyük Tepki

Tüm bu istatistiki verilerin Yalçın’ın kadro seçimiyle de büyük ilgisi var. İlk 11 açıklandığında taraftarlar yaşadıkları hayal kırıklığını sosyal medyadan açık açık dile getirdi. Sezon başından bu yana büyük hatalar yapan Welinton’da ısrar etmesi, Josef’in yanında Mehmet Topal’ı tercih etmesi, sağ bekte Necip Uysal ile başlaması ve büyük eleştiriler alan Kenan Karaman’ın da sağ kanata koyarak maça başlaması taraftarın yoğun eleştirilerine neden oldu. Şampiyonluk yarışından kopulan Süper Lig’de onanacak Kayseri maçını da düşündüğünü belirten Yalçın, Rosier ve Ghezzal gibi ofansif yönü güçlü oyuncuları kulübede tutarken Salih Uçan ve Oğuzhan Özyakup’u da ilk 11’de düşünmedi.

O Sezon Bile 6 Puan Almıştı

Beşiktaş bugüne kadar katıldığı tüm Şampiyonlar Ligi’nden puan çıkartmıştı. İlk defa, geçen sezon kendisine çifte kupa kazandıran efsanesi Sergen Yalçın yönetiminde ‘sıfır çekti’. Siyah beyazlılar Liverpool’a tarihi bir skorla yenildikleri sezon dahi 6 puan almıştı.

Ajansspor

Etiketler: CL   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki