ESKİ İÇİŞLERİ BAKANI TANTAN'DAN BAŞKAN ADAYI KARAKURT'A ANLAMLI ZİYARET!

Beşiktaş Kongre ve Divan kurulu üyesi Sadettin TANTAN, BJK Divan kurulu başkan adayı Haluk KARAKURT'a seçim öncesi ziyarette bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:17 Ağustos 2022, Çarşamba

ANLAMLI ZİYARET

Yaklaşan Beşiktaş Divan kurulu öncesi yeni taşındığı fabrikasında başkan adaylarından Haluk KARAKURT'u ziyaret eden eski İçişleri bakanı TANTAN, Siyah-Beyaz gündem ve gelişmelere dair de bilgi aldı.

SAMİMİ SOHPET

Beşiktaş'ın bugün ve yarınları ile ilgili samimi bir sohbet niteliğinde gerçekleşen görüşmede Sadetten TANTAN, seçimlerde TEM Kablo yönetim kurulu başkanı KARAKURT'a başarılar diledi. Divan kurulu üyesi İki önemli isim, Sakarya'da bulunan yeni tesisleri gezdikten sonra birlik beraberlik mesajı verdi.

HALUK KARAKURT'TAN ÖZEL TEŞEKKÜR

Eski İçişleri bakanı Sadettin TANTAN'ın ziyaretinden sonra konuşan Beşiktaş Divan kurulu başkan adayı KARAKURT; ''Benim için sayın Bakanın ziyareti büyük moral oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Güçlü bir Beşiktaş için, güçlü Divan kurulu çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Omuzlarımızda ki yükün farkındayız. Ekibimle birlikte, seçimleri kazanmak için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz'' açıklamalarında bulundu.

Özel Haber / Duyduk Mu?
    Hakan ÖNCÜL

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki