FENERBAHÇE'NİN GHEZZAL PLANI!

Beşiktaş'ın sezon başında Leicester City'den kiraladığı Rachid Ghezzal, bu sezon Süper Lig'e damgasını vurdu...
Haberin yayılanma tarihi:11 Mayıs 2021, Salı

Siyah-Beyazlıların son iki haftaya lider girmesinde en büyük pay sahibi futbolculardan biri olan Ghezzal için Fenerbahçe harekete geçmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcunun bonservisini alamaması durumunda sarı-lacivertliler devreye girerek bu transferi bitirecek. Siyah-Beyazlılarda kiralık olarak forma giyen Rachid Ghezzal'i transfer etmek için pusuda bekleyen Kanarya, Beşiktaş'ın bonservisini alamaması durumunda yıldız futbolcuya formayı giydirecek.

BEŞİKTAŞ'IN TRANSFERİ BİTİRMESİ ZOR

İngiliz kulübü, yıldız futbolcunun bonservis bedelini 8 milyon euro olarak belirledi. Ancak Ghezzal'ın 1 yıl sözleşmesinin kalması nedeniyle bu rakamın aşağıya çekilmesi bekleniyor. Beşiktaş'ın içinde bulunduğu ekonomik koşulları dikkate alan Fenerbahçe yönetimi, siyah-beyazlıların bu transferi bitirmesini düşük bir ihtimal olarak değerlendiriyor.

FENERBAHÇE KESENİN AĞZINI AÇACAK

Fenerbahçe'nin Cezayirli yıldız için 6 Milyon Euroya kadar çıkmayı planladığı da gelen bilgiler arasında. Ghezzal yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'ta kalmak istediğini açıkça belirtse de Siyah-Beyazlı kulüp bonservisini alamazsa mecburen diğer seçenekleri değerlendirecek. Bu sezon Süper Lig'de 29 maça çıkan 29 yaşındaki Ghezzal 6 gol ve 17 asistlik müthiş bir performans sergiledi.

Takvim

Etiketler: Ghezzal   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki