FETÖ'CÜ ORHAN AK BEŞİKTAŞ'I YARALAR!

Beşiktaş eski Yönetim Kurulu üyesi Ahmet AKPINAR, Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Temmuz 2019, Perşembe

Abdullah Avcı ve Orhan Ak meselesinin Beşiktaş'a çok büyük zarar vereceğinin altını çizen Akpınar, derhal bu yanlıştan geri dönülmesi gerektiğinin vurguladı.

İşte O Açıklamalar;

Fetö’cü Orhan Ak Beşiktaş Taraftarını Yaralar

Beşiktaş Kötü sonuçlar alınabilir, transfer yapılmaya bilir, Beşiktaş Şampiyon da olamayabilir ama Yönetim kurulunun Abdullah Avcı ile ilgili yaptığı tasarrufu kesinlikle hazmedemiyorum.  Bunun üzerine yetmiyormuş gibi, birde FETÖ’cü Orhan Ak’ı alırsanız bu Beşiktaş’ı yaralar. Siz bu Feto’nun dizinin dibinde resim çektiren ve taraftarın istemediği adamı Teknik Direktör yardımcısı olarak alırsanız, bu taraftarın inadına yapılmış bir hareket gibi algılanır. Dilerim bu hatadan dönerler. Kabul etmek mümkün değil.

Avcı Bizim Taraftarı Döven Birisi

Hepimiz, BJK ve Federasyonlarda görev yaptık. Hiç kimse taraftara rağmen yönetimlerde kalamaz. Malum Kayseri’deki Türkiye Kupası Final maçında bende yöneticiydim. Havaalanına gittiğimde arbede başlamıştı. Serdal Adalı tam olayın ortasındaydı. Fetö’cü Arif (Erdem), Avcı, Okan Buruk tek beraber bir tek taraftarı dövüyorlardı. Beşiktaş’ı yönetenler bu olayları nasıl sineye çekiyor? Aynı Abdullah Avcı katıldığı canlı yayında ‘Biz sahada kaybettik ama havaalanında 3-0 kazandık diyecek kadar aymaz bir beyanda bulundu. Biz bunları nasıl unuturuz. Zaten taraftar unutmuyor. Birde üstüne Orhan Ak’ı getirerek tüy diktiniz.

Fikret Orman’ın Bırakma İhtimali Var

2004 senesinde, BJK’dan bir başkanın kaçışını hatırlayın. Sudan bir bahaneyle Başkanlığı bıraktı. Ben sanki aynı senaryoyu tekrar yaşayacağız diye düşünüyorum. Şeytanın avukatlığını yapıyorum ama Fikret Orman’ında, bırakıp gideceği aklıma geliyor. İnşallah yanılırım.

Serdal Adalı Beşiktaş İçin Şanstır

Fikret Orman ‘Transferi ben ve Serdal Adalı yapacak’ açıklaması yapmıştı. Basından takip ettiğimiz kadarı ile, bunun üzerine Umut Güner istifa etti. Sayın Adalı geçmişte yaptığı transferlerde, BJK’nın hakkını nasıl koruduğunu ben biliyorum. Futbol şubesinin bir politikası olmalı. Sanki burada, bir güçler savaşı var gibi gözüküyor. Zaman kaybediyoruz. Para politikamız da yok. Bu sorunları Başkan Fikret Orman çözmeli.

Son olarak herkesin gözünden kaçırdığı, ya da bilerek gözden kaçırılan bir konunun altını çizmek istiyorum. Biz Ziraat Bankasından kredinin büyük bölümünü alıyoruz. Ziraat nerde? Varlık Fonunda. 2 Gün sonra Katarlı’nn biri geldi Bankayı aldı. O zaman Beşiktaş’ın rehin olarak da hisselerini rehin gösterdiyseniz Kulübümüz ne olacak? Ateşle oynuyorlar. Küçülmenin yerine biz hala parayı alalım, transferler yapalım derdindeler. Bu Türk Futbolu ve Beşiktaş’ı çok kötü bir duruma sürüklüyor. 

 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki