''FİKRET ORMAN BENİ KANDIRDI!''

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Hugo Almeida, ülkesini ünlü gazetelerinden Record’a çarpıcı bir açıklama yaptı ve Beşiktaş’ın eski başkanı Fikret Orman tarafından kandırıldığını iddia etti...
Haberin yayılanma tarihi:02 Mayıs 2020, Cumartesi

'BAŞKAN BENİ KANDIRDI'

Beşiktaş’ta geçirdiği 3 buçuk yıllık sürecin harika anılarla dolu olduğunu belirten Almeida, "Sadece son dönemde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım, Beşiktaş’ın başkanı yeni sözleşme konusunda beni aldattı, verdiği sözü tutmadı. Büyük hayal kırıklığı yaşadım” dedi.

'HİÇ ZORLUK ÇEKMEDİM'

Porto’dan tanıdığı Quaresma, Portekiz milli takımından arkadaşı Manuel Fernandes, sonradan gelen Simao ile birlikte kendisini evinde gibi hissettiğini belirten Almeida, “Yeni bir kültür, farklı bir din ve yaşam alışkanlıkları. Ama alışmakta hiç zorluk yaşamadım. Harika günler geçirdim. Kral gibi bir yaşam. Fazla dışarı çıkamıyorduk, her yerde gazeteci var, taraftarlar vardı. Ama son derece neşeli bir hayatımız vardı.

Portekizlilerle dolu bir takımda zorluk çekmek mümkün değil. Yeni kültürel gerçeğe çabuk alıştım. Türkler futbol konusunda çok tutkulu. Türkiye kupasını kazandık. Hâlâ Türkiye’den arkadaşlarım var. Beni davet ediyorlar. Asya yakasında oturuyordum. Sanırım diğer yakaya göre daha sakin, huzurlu bir yer. Her şey iyiydi, ta ki son sezon sözleşme yenileme meselesine kadar. Beşiktaş başkanı bana verdiği sözü tutmadı. Başkan tarafından kandırıldım” dedi.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki