FİKRET ORMAN KULÜP SATIN ALIYOR!

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman'ın, alt liglerden potansiyeli olan bir takım alarak Süper Lig'e çıkartmak için çalışma başlattığı iddia edildi...
Haberin yayılanma tarihi:03 Temmuz 2020, Cuma

Bir süredir TV’ci Acun Ilıcalı gibi yurt dışından bir takım almak için bazı çalışmalar yapan Orman’ın yeni hedefinin ise alt liglerden bir takım alarak Süper Lig’de mücadele ettirmek olduğu bildirildi.

Fikret Orman’ın özellikle Beşiktaşlı eski yönetici Turgay Ciner’in Kasımpaşa’yı alarak yükselttiği gibi bir operasyonu planladığı bildirildi. Yurt dışında adının “pazarlıkçı” başkana çıktığını hatırlatan Orman’ın operasyonu tamamlaması durumunda 1-2 sene içinde Süper Lig’de oynayacak bir takım kurmayı planladığı bildirildi. Hatta Orman’ın bunun için planlarını bile hazırladığı gelen bilgiler arasında.

TAKIMLARI BELİRLEDİ

Takım konusunda karar vermedi Fikret Orman’ın aklındaki takımların İstanbul bölgesinden Sarıyer ve Pendikspor ile memleketinin takımı Artvin Hopaspor ile yine Karadeniz bölgesinden Kastamonuspor ile taraftar yoğunluğu nedeniyle Sakaryaspor olduğu ile ilgili iddialar var.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki