FİKRET ORMAN SANAL ALEMDE ORTAYA ÇIKTI!

Beşiktaş'ın bir önceki başkanı Fikret Orman, genel kurul üyeleriyle internet ortamında canlı yayında buluştu...
Haberin yayılanma tarihi:28 Ocak 2021, Perşembe

Zoom Üzerinden Yapılan Canlı Yayına 100 Beşiktaş Kongre Üyesi Katıldı

Üyelerin sorularını yanıtlayan Fikret Orman, ''Başkanlığımın son günlerinde çok sıkıntılı günler yaşadım. Birileri sürekli maalesef bel altı vurdular. Beşiktaş zarar görmesin diye; sustum ve sadece sustum" dedi. Bir kongre üyesinin "Başkanlık döneminizde yapmak isteyip de yapamalarınız neler?'' sorusuna Başkan Orman, "Beşiktaş'ta başkanlık yaptığım 7.5 yıllık dönemde çok önemli projelere imza attık. Kulübün gelirlerini artırıp, dünya kulübü olma yolunda büyük adımlar attık. Dünya yıldızlarının Beşiktaş'a getirdik. Transferlerdeki başarılarımız ortada. Mario Gomez, Pepe, Talisca, Aboubakar, Cenk Tosun, Quaresma şu anda sadece aklımıza gelenler. Şampiyonlar Ligi'ndeki unutulmaz zaferlerimiz hala hafızamda. Çok büyük başarılara imza atarken bel altı ithamlarla önümüz kesildi.

Kim Bu Denetim Kurulu Üyesi?

Maalesef çok haksız ithamlarla önümüz kesildi. Denetim Kurulu'nda daha önce görev almış birinin çarpıtarak sunduğu ithamların medyaya servis edilmesi gerçekten çok ayıptı " diye konuştu. 

''Ağlayarak Değil Projelerle Kulüp Yönettik''

Orman, konuşmasına şöyle devam etti; "Susmaya devam edeceğim. Şu andaki yönetim kurulunda büyük hatalar yapılıyor. Beşiktaş'ın küçülteceğimiz söylenirken karşı çıkıp Beşiktaş'ı büyütmüştük. Kulübün gelirlerini 800 Milyon TL.'ye çıkaracağımızı söylediğimizde bize kimse inanmamıştı. O rakamın da üstüne çıkınca çamur atmalar başladı. Maalesef bel altı vurmak Beşiktaş'ta bir gelenek haline aldı. Onursal Başkanımız Süleyman Seba başkanlığı bırakırken, 'Ah dostlarım, ben en çok dostlarımdan korkarım' demişti. Maalesef biz de çok güvendiğimiz kişiler tarafından vurulduk ama Beşiktaş'ın menfaatleri için sustuk, susmaya da devam ediyoruz. Biz ağlayarak, mazeretler üreterek değil, plan ve projelerle kulübümüzü yönettik." 

Orman, Beşiktaş'ın şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu belirterek, "Bizim dönemimizde kadroya dahil edilen Aboubakar ve Atiba başta olmak üzere tüm futbolcularımız büyük özveriyle oynuyor. Altyapıya verdiğimiz önem sayesinde takımımıza Ersin ve Rıdvan gibi iki önemli genç katıldı. Tabii ki bu başarının mimarı teknik direktör Sergen Yalçın... İçimizden biri olan değerli hocamıza sahip çıkmalıyız, ona destek olmalıyız" dedi. 

''İstesinler Talisca İle Görüşeyim'' 

Beşiktaş'ın nokta transferlere ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Fikret Orman, şöyle devam etti; "Teknik konulara pek girmeyi sevmiyorum ama Sergen Hoca da transfer istediğini belirtti. Hocamız Aboubakar ve Larin'e destek hücum futbolcusu istediğini açık ve net bir dille ifade etti. Yönetimin bundan sonra bu eksiği gidermesi. Çünkü hocamız büyük sıkıntılar içinde büyük işler başarıyor. Ben ve arkadaşlarım destek istenirse seve seve Beşiktaş için devreye girmeye hazırız. Transfer bilgi, birikim işidir. Ben; Pepe, Mario Gomez, Medel, Fabri, Cenk Tosun, Talisca transferlerini yaparken takımın başarısını düşünmüştüm. Beşiktaş'ı yönetiyorsanız transfer yapılırsa cebimizden para çıkacak diye düşünmemelisiniz. 'Kaça alırım, ne kadar fayda sağlarım ve hatta satarken kulübe ne kadar para kazandırırım?' hesabını iyi yapmalısınız. Mevcut başkan ve yöneticiler istesinler Talisca ile de görüşürüm. Beşiktaş'ın mutluluğu için yapılan tüm haksız ithamlara rağmen yardıma her zaman hazırım.'

Fikret Orman'ın canlı katıldığı zoom yayını yaklaşık 2 saat sürerken Orman'ın önümüzdeki günlerde genel kurul üyeleriyle daha geniş oturum gerçekleşeceği belirtildi.

Kartalhaber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki