'FİKRET ORMAN'IN İHRACI İÇİN İLK İMZAYI BEN VERİRİM!'

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Avukat Ahmet Akpınar, Siyah-Beyazlıların gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:14 Ekim 2020, Çarşamba

İSMİ FETÖ İLE ANILAN ORHAN AK CAMİAYA SOKULMAYA ÇALIŞILDI

‘Abdullah Avcı meselesi, bugünlerde yeniden çok konuşulmaya başlandı. Bana göre konunun en başına dönmek lazım. Beşiktaş’ta adı Fetö hareketi ile anılan birileri sokulmaya çalışıldı. Buda Fikret Orman döneminde gerçekleşti.  Orhan Ak konusunu unutmayalım. Avcı’nın, Beşiktaş’a teknik direktör olmasını hiçbir zaman içime sindiremedim. Geçmişte Beşiktaş-Başakşehir maçından sonra söylediği laflar arşivlerde duruyor. Böyle bir insanın, armasında kutsal Türk bayrağı olan bir camiaya getirmesi tam bir skandal.

‘AVCI KENDİSİNE YAKIŞANI YAPIYOR’ 

Fikret Orman denilen şahıs, şahıs diyorum çünkü ben kendisini hiçbir zaman BJK Başkanı olarak görmedim. Ne yaptı? Beşiktaş’ın çok güzel marşını bile, Abdullah Avcı’ya uyarlayıp ‘Senin Sevdandan Vazgeçilmez’ diye kendisine şarkılar söyledi. Sevda Beşiktaş’tır. Avcı değildir. O kadar çok seviyorsa, kendisini şirketlerin başına geçirsin. Siz Beşiktaş taraftarını döven ve aynı zamanda bununla övünen bir kişiye böyle kontratlarla eline koz verirseniz, o da sizi zorda bırakacak hamleler yapar. Şaşırmıyorum, çünkü kendisine yakışanı yapıyor.

FİKRET ORMAN’IN İHRACI GENEL KURULA GETİRİLİRSE EVET OYU VERİRİM

Ahmet Nur Çebi’nin eski Başkan Orman’ı ihraç edebileceğini sanmıyorum ama böyle bir konuyu Beşiktaş Genel Kuruluna getirirse, ben evet oyu veririm. Önerge gelirse de ilk imzayı ben atarım. Beşiktaş’a kimin zarar verdiği düşünülüyorsa, her zaman söylerim yargılanmalı. Bu bensem-ben, başkası ise başkası. Hiç fark etmez. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmasın ama Sayın Çebi’nin de söylediği, havada kalmasın.

‘ESKİ YÖNETİM DÖNEMİNİ ARAŞTIRAN MEŞHUR RAPOR NEREDE?’

Pandemi döneminde hepimiz evlerden çalıştık, hatta çok daha rahat çalıştık. Eski dönemin araştırıldığı şu meşhur rapor nerede? Aldığımız duyumlara göre, raporlardan bir şey çıkmayacağı. Umarım yanılırım. Rakamlarla bir şey çıkacağını sanmıyorum. Bir şekilde faturalar kılıfına uydurulmuştur. Söz konusu raporları Beşiktaş’ı bilen insanlar tarafından incelenmesi lazım. Yapılan icraatlar etik mi değil mi?  Mesela yönetim kurulu üyesi olan bir avukatın 2 Milyon Liralık serbest meslek faturası kesmesi etik midir? Değil midir? Bunların sorgulanması gerekir. Gerekirse bu paranın kaynağı da araştırılmalı. Bu paralar nerden çıkmış? Kimlerin hesaplarına geçmiş? Bankalar yoluyla her şey takip edilebilir. İhalelerden de bahsediliyor. Mesela hurda demirler için bir sürü ayrı-ayrı rakamlardan söz ediliyor. Rapor açıklanırsa hepsini göreceğiz. Bunların takibinin yapılması gerekiyor.

‘BEŞİKTAŞ KULUBÜNE ZARAR VERENLERİN TASVİYE EDİLMESİ GEREKİR’

Beşiktaş’ta Yıldırım Demirören’le ilgili, bizimde kulağımıza gelen şeyler oluyor. Ancak önemli olanlar isimler değil, Beşiktaş’tır. Adalı, Demirören, Kazancı kim faydalı olacak ve çalışacaksa hepsi elini taşın altına sokmalı. Bu dönem için bence en önemlisi Beşiktaş’a zarar veren her kimselerin tasfiye edilmesidir. Bundan sonra da kötü niyetle kim gelmeyi düşünürse, önlerini kesmektir. Umarım Sayın Ahmet Nur Çebi ve ekibi bu misyonu yerine getirir.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki