Fırat Aydınus'un Notu Belli Oldu!

Derbinin devre arasında da hoş olmayan gerginlikler yaşandı…
Haberin yayılanma tarihi:03 Mart 2018, Cumartesi

Tartışmanın ateşini yakan Caner Erkin ile Nabil Dirar oldu. İkilinin ağız dalaşına Martin Skrtel de dahil olurken, Ahmet Nur Çebi’de hızla olay yerine geldi. Skrtel’i iterek, Caner ve Dirar’ı ayırmaya çalışması ise ortamı biraz daha gerdi.

Slovak oyuncu Çebi’nin kendisine vurmak istediğini düşünerek, Beşiktaşlı yöneticinin üzerine gitmeye çalıştı. Bunun üzerine siyah-beyazlı oyuncular,  Fenerbahçeli oyuncuyu engellemeye çalıştı. İtişmelere Josef ile Quaresma dahil oldu. Hatta ikilinin birbirlerine Portekizce küfürler ettikleri iddia edildi. İkinci yarıda Q7’nin, Josef’e attığı tokatın da bu tartışmaya dayandığı belirtildi.

AYDINUS NE FenerbAHÇE’YE, NE BEŞİKTAŞ’A YARANAMADI AMA…

Fenerbahçe ile Beşiktaş maçının hakemi Fırat Aydınus iki ekibe de yaranamadı…

Beşiktaş, Aydınus'un yönettiği 34’üncü maçta 14’üncü galibiyette kaldı. İç sahadaki 25’inci maçın ancak sadece 13'ünü kazanabildi. Aydınus’un yönettiği son 12 maçta Beşiktaş sadece 2 galibiyet alabildi.

Aydınus, Fenerbahçe’nin ise 53’üncü maçına çıktı. Sarı-lacivertlilere 9, rakiplerine ise 15 kez kırmızı kart gösterdi. Aydınus’a maçın gözlemcisi Engin Kurt’tan “çok iyi” anlamına gelen 8.4 notunu aldı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasındaki son 14 resmi maçta 15 kırmızı kart çıktı. Son 5 resmi maçta çıkan toplam kırmızı kart sayısı 10’u buldu. Bu süreçte Beşiktaş ve F.Bahçe 5’er kırmızı kart gördü. 

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki