FORVETLERE ÖZEL HOCA GELİYOR!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, gelecek sezon için teknik ekibine forvet oyuncularını çalıştıracak bir teknik adam katmayı planlıyor.
Haberin yayılanma tarihi:08 Temmuz 2020, Çarşamba

Beşiktaş'ta Gündem ''Gol Vuruş'' Sorunu...

Burak Yılmaz Siyah-Beyazlıların elindeki gol atabilen tek isim. Ancak o durunca, Beşiktaş da duruyor. Bir de takımın karşısına Lung gibi bir kaleci çıkınca işler içinden çıkılmaz hale geliyor. Sergen’in planları arasında sezon başı kampına gol vuruşlarında başarılı bir teknik adamı davet etmek. O teknik adamın sadece forvetlerle değil, kanat oyuncularıyla da gol çalışması yapmasını sağlamak. Belki de o isim sadece kampta değil sezon boyunca Sergen’in teknik ekibinde forvet oyuncuları antrenörü olarak görev yapabilir.

Burak Varsa Beşiktaş Var... Yoksa Yok!

Gündem; “Burak Yılmaz varsa Beşiktaş var. Burak yoksa Beşiktaş yok…” pazartesi akşam alınan yenilginin faturası etkisiz bir futbol oynadığı için son haftaların golcüsü Burak’a çıktı. Kaptan, pazartesi akşam 25 kezle 90 dakikada sahada kalıp da en az topla buluşan oyuncusu oldu. 4 şutunda 2 isabet sağladı. 1 de kilit pas verdi. 2 ortasında da başarılı oldu. Ancak gol yollarında hep uzak kalınca, Beşiktaş sonuna gidemedi.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki