'FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI DEĞİŞMEDEN BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLAMAZ!'

Spor yazarı ve yorumcu Ali Ece, Beşiktaş gündemini VOLE YouTube kanalında değerlendirdi...
Haberin yayılanma tarihi:03 Haziran 2023, Cumartesi

''TFF ŞAMPİYONU BELİRDEDİ''

Beşiktaş yönetimi, Beşiktaş Teknik Direktörü, Beşiktaş oyuncuları ne yaparsa yapsın, Federasyon Başkanı değişmeden Beşiktaş'ın şampiyon olabileceğine inanıyor musunuz? Bu seneki şampiyonluğu belirledi, Galatasaray lehine bir şey yaptı demiyorum ama başından beri Beşiktaş'a karşı niyetinin iyi olmadığını düşünüyorum, o da açıklamalarıyla bunu her fırsatta belirtiyor. Bu ayın tam saha dergisinde 111 tane Büyükekşi fotoğrafı varmış. Beşiktaş taraftarına sesleniyorum. Adam tekrar aday olmayı düşünüyor, sizden hiç ses gelmedi. Siz nasıl Beşiktaşlısınız? Senin kulübünün her yaptığı açıklamaya sanki anti Beşiktaş başkanıymış gibi anında açıklama yapan, cevap verme eğiliminde olan birini sen Türk futbolunun başında tutarsan, kalmasına izin verirsen kusura bakma.

"GEDSON'A 25 MİLYON EURO VERİYORLAR"

"Gedson Fernandes'e teklifler var, geçen hafta çıtlatmıştım. Sarri de Lazio'ya istiyor, Sarri öyle orta sahaya bayılır. 25 milyon Euro veriyorlar, bonservisinin yüzde 50'si Beşiktaş'ta, 12,5 milyon Euro Beşiktaş'a gelecek. 12,5 milyon Euro'ya Gedson Fernandes kadar dinamik, o kadar koşan, mücadele eden, rakipten top kazanma canavarı olan Türkiye Ligi'ni çok iyi bilen, -Rize'de bile oynadı adam- derbilerde her zaman iyi, Galatasaray maçının en iyisiydi. Şenol Güneş'le bu adamın gelişme potansiyeli de yüksek, son haftalarda gol katkısı, üçüncü alanda daha doğru tercihleri başladı. Sana 12,5 gelecek, 12,5 milyonluk oyuncu mu senin için? Değil. Takımda tutacaksın, ya da bana aynısını getireceksin oyuncunun. Bu yönetimin işi. Gedson'un natifini bulmak kolay değil."

"TALISCA O PARAYA GELİRSE..."

"Başkanda yine sosyal medyadan çok fazla etkilenme eğilimi görüyorum. Geçen günlerde çıkan haberde başkan çağırmış kurmayları, "Talisca için şartları zorlayalım alalım..." Talisca gibi topçu varsa çok daha uygun şartlarda, almayacak mısınız? Sosa gitti Talisca geldi. Sosa gittiği zaman ben dahil birçok Beşiktaş taraftarı gemilerimiz batmış gibiydik Karadeniz'de, düşünüyorduk kara kara. Talisca süper oyuncu, o ayrı. Şenol Hoca ne diyor onu çok merak ediyorum. Beşiktaş taraftarının yüzde 90'ından fazlası Şenol Hoca'nın Beşiktaş için ideal teknik direktör olduğu konusunda hemfikir oldu. Hoca da biliyor, bu 2 sezon içinde şampiyon yaptı yaptı, belki sonra yine devam eder, başarı insanı genç tutan bir şey. Şenol Hoca morali çabuk bozulan birisi. Hazır morali de yüksekken, Beşiktaş'a kimi istiyorsa hepsi olumlu netice verdi, Burak Yılmaz konusunda en anti Burak Yılmaz kişiye bile onun golcülüğüne saygı duydurtmayı başardı. Yönetim; gidin sorun hocaya, kim gerekiyor ne gerekiyor, hemen alın. İki tane olmazsa olmaz şey var. Öyle oyuncular alacaksınız ki maaşlar yatmaya devam edecek. Shinji Kagawa işinden ders alacaksın. Kagawa Türkiye'ye geldiği gün Şenol Hoca'yla birlikte televizyondan izliyoruz. "Şahane oyuncu tabi, ama keşke önce mevcut oyuncuların parasını ödeseler de sonra Kagawa'yı almayı düşünsek" dedi. Maaş bütçesini bozma. Talisca süper oyuncu, 2 milyon Euro'ya oynayacaksa buyursun başımın üstüne. Ama o Körfez'deki parayı vereceksen diğerlerine de zam yapman gerekir. En başta Aboubakar der ki, "abi tamam süper çocuk ama o 7 alıyorsa ben de alırım." Uygun fiyata getiremiyorsan Talisca'nın muadili, 2 milyon Euro'ya oynayacak oyuncu bulmak zorundasın, bulacaksın. Talisca'dan daha az şut çeker ama başka yerden katkı yapar takımına. O zaman Gedson'dan da daha yüksek verim alabilirsin, o zaman Gedson'u da seneye 40 milyon Euro'ya satıp kasaya 20 milyon Euro koyabilirsin. Oyuncu almadan Gedson'u 25'e satmayı aklından bile geçirme."

Duhuliye

Etiketler: Ali Ece   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki