Futbol Yapılanması ve Mantalitesi Üzerine!

BJK Kongre üyesi, Abdullah AYDIN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:14 Ağustos 2020, Cuma

Ülkemiz Spor Camiaları Yıllardır Hep Aynı Teraneler İle Seçim Yapar

Çoğu zaman camiaların en zengin kişileri etrafında toplanılır. Büyük vaatler, sözler eşiğinde seçim yapılır. Tabii ki makus talih ve düzen değişmez. Koltuk sevdalıları büyük camiaların tüm nimetlerinden yararlanır. Sonra ülkemiz için belli olan üç takımdan biri (çok nadir diğerleri) şampiyon olur. Her şey yeniden başlar. Her sene yapılan olaylar tekrarlanır. Hoca veya yönetim gider.

Büyük Paralarla Yenileri Gelir Ama Hiçbir Şey Değişmez

Aklım erdiğinden beri bu ülkede görev alıp yetki sahibi olanları hiç anlayamadım. İki çarpı iki dört, ama onu sürekli beş yapmaya çalışıyorlar. Bir makama seçilen veya çöken kişiler kendi yapılanmalarıyla sanki çok başarılılarmış gibi oradan ayrılmamak için her şeyi yaparlar. Aynı camiamızda olduğu gibi...

Beşiktaşk’ımızı Lütfen Artık Rahat Bırakın

Bu işi çağdaş şekilde yönetilen, bilimsel verilerle yarınlarını hazırlayan, dürüstlüğü hiçbir şekilde terk etmeyen; tamamen Beşiktaşk’ımıza zamanını harcayan ve doğru yoldan sapmayan kişilere görev verelim. Şunu özellikle belirteyim, akademisyenlere saygım sonsuz ama bu sadece eğitimle olmuyor. Hem eğitimli hem alaylı; işin ehli bir kadro kurmak zorundayız. Bunu başarmak bizim gerçeğimiz. Camiamızın Gerçeğe ve Realiteye ne zaman geçer not vereceğini bekleyemeyiz. Gerçeklerle şimdi nasıl yüz yüze kaldık, Bırakmam Seni kampanyasında gördük. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok, hocamız Sergen Yalçın lig bitiminde ülkemiz gerçeklerini anlattı.

Gelişmeleri İyi Yönetmek Geleceği İnşa Etmek Sözle Olmuyor

Vakit kaybetmeden büyük dünya devi olmak istiyorsak kolları sıvamalıyız. Bir Liverpool, Barcelona yoluna girmemiz için 24 saat çalışmak lazım. Haydi A. Nur Çebi ve yönetimi yanınızdayız, doğru işler yapın destekleyelim. Küçük bir örnek vereyim, Liverpool takımının teknik kadrosunda taç atışı için bile ayrı özel bir eğitmen var. Futbolcuların mental ve psikolojik durumlarının üst düzey olması için sürekli çalışan bir ekip var. Her şeyi verirken maddi olarak karşılığında alalım. Lafla değil gerçek olarak kulübü yenileyelim. Departmanları bütün olarak çalışmayan şirket hüsrana uğrar.

BİR YERİN GİDERİ GELİRİNİ AŞMIŞSA REZİLLİĞİ ÖNLEMEYE HIZIR ALEYHİSSELAM BİLE YETİŞEMEZ.

Saygılarımla.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki