Galatasaray ve Trabzon Aboubakar İçin Devrede!

Süper Lig'in şampiyonluk adayları Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor transferde vites yükseltti...
Haberin yayılanma tarihi:31 Mayıs 2020, Pazar

Türkiye'de Transfer Yarışı Kızışıyor

Corona virüsü (koronavirüs) pandemisi nedeniyle bir süre ertelenen ve 12 Haziran'da yeniden başlayacağı ilan edilen Süper Lig öncesinde kulüpler, yapılacak takviyeler için çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un da transfer için çalışmalarını yürüttüğü ifade edilirken, dev golcü için kıyasıya rekabete girildiği ortaya çıktı.

Corona virüsü (koronavirüs) pandemisi nedeniyle yaşadığı mali sorunları en aza indirmek isteyen kulüpler, bir yandan bu projeler üzerinde dururken, diğer yandan da transferde ince eleyip sık dokuyorlar.

Önceliklerini maliyeti düşük ya da bonservissiz isimlere veren Süper Lig devleri, kadrolarını güçlendirmek için bir dizi çalışma sürdürüyorlar. Bu bağlamda Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un gelecek sezondan itibaren forvet hattını güçlendirmek adına girişimde bulunduğu o isim, cmjornal.pt adlı internet sitesinde okuyuculara duyuruldu.

3 DEV ABOUBAKAR'IN PEŞİNDE!

Şu anda Portekiz ekibi Porto'da bulunan Aboubakar'ın transferine ilişkin yazılan haberde oyuncunun geleceğinin Türkiye'de olduğu ifade edildi.

Cmjornal.pt'nin Okuyucularına Aktardığı Haber Şu Şekilde

"Trabzonspor, Portolu golcü ile resmi sözleşme imzalamak isteyen son Türk kulübü oldu. Aboubakar'ın sezonun sona ermesiyle beraber Porto'yu terk etmesi, çok büyük bir olasılık gibi gözüküyor. Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor da, 2016-17 sezonunda Türkiye Ligi'nde iyi bir izlenim bırakan Kamerunlu futbolcuya ilgi duyuyor."

VINCENT ABOUBAKAR KİMDİR?

22 Ocak 1992 tarihinde Kamerun'un Yaounde şehrinde dünyaya gelen Vincent Aboubakar, forvet mevkinde forma giymektedir. Sağ ağını etkili bir şekilde kullanabilen 1.84 boyundaki golcü futbolcunun Porto ile sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor.

Kariyerine ülkesinin takımı Cotonsport de Garoua'da başlayan Aboubakar, daha sonra sırasıyla; Valenciennes FC, FC Lorient, FC Porto ve Beşiktaş formalarını terletti. Kamerunlu golcü, 2017'de Porto'ya geri döndü. Yaşadığı ağır sakatlıklar sebebiyle son 2 sezonda istenileni veremeyen Aboubakar, bu sezon Porto ile 8 maça çıkarken 2 gol kaydetti ve 285 dakika sahada kaldı. Öte yandan Aboubakar, ilk kez 29 Mayıs 2010 tarihinde sırtına geçirdiği Kamerun Milli Takım formasıyla 63 kez maça çıktı, 20 gol kaydetti.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki