GENÇ KARTAL'LAR MERAK EDİLEN SORULARI CEVAPLADI!

Beşiktaş'ın 21 yaşındaki savunma oyuncusu Emrecan Uzunhan ve Talha Sanuç, merak edilen soruları yanıtladı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Eylül 2022, Pazartesi

Emrecan ''Okula Gidemedim Donduracağım''

İstanbulspor'da forma giyerken Açık Öğretim'den okul hayatının devam ettiğini ve bu sene donduracağını açıklayan Uzunhan, ''Ben, İstanbulspor'dan geldim. Orası da büyük camia ancak Beşiktaş'ın çok büyük camia ve kulüp olduğunun farkındayım. Beşiktaşlı olunca bazı şeyler zorunlu olarak değişiyor. Buna göre hayatımı güncelledim. Burada yapacağım şeyler camiamı etkileyecektir. Açıkçası okula gidemedim. Uzaktan eğitimde bir yıl gitmiştim, dondurmayı düşünüyorum.'' dedi.

"Uzun Yıllar Beşiktaş'a Hizmet Etmek İstiyorum."

"Buraya geldiğim ilk günden beri tek konsantrasyonum şampiyonluk üzerine. Önümüzde çok önemli bir maç var. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Hocamızla birlikte çok iyi antrenmanlar yapıyoruz. Hocamız gelişimimize çok katkı sağlıyor. Çok tempolu, baskılı bir oyun oynuyoruz. İnşallah derbide iyi bir sonuç alacağız. Geride bıraktığımız iki maçı telafi edeceğiz."

Talha Sanuç;

Uçak Biletini Fenerbahçe Mi Aldı?

"Transfer sürecimin dışındaydım. Başkanımız Murat Sancak tüm süreci yönetti. Uçak bileti konusunda bir bilgim yok. Bana sadece İstanbul'a, Beşiktaş'a gideceğim söylendi."

"16-17 Yaşında Futbolcular Süre Alıyor"

"Avrupa'da genç yaş sınırı çok düştü. 16-17 yaşında futbolcular süre alıyor. Türkiye'de de böyle olmasını ben de isterim tabii ki. Ülke futbolunun gelişmesi için genç futbolcuların oynaması gerektiğini düşünüyorum. Avrupa ve Türkiye'de genç skalası farklı. Özeleştirimizi yapmalıyız. Olumlu yönde ilerliyoruz. Hedeflerim arasında tabii ki Avrupa'da oynamak var. Ancak öncelikli hedefim Beşiktaş forması altında şampiyonluk yaşamak."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki