GOLLERİN EFENDİSİ!

Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa'yı 5-2 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in olumlu etkisi Siyah-Beyazlı oyuncuların gol istatistiklerine de yansıdı...
Haberin yayılanma tarihi:05 Haziran 2023, Pazartesi

ŞENOL HOCA FARKI;

Kasımpaşa engelini bir önceki hafta oynanan Adana Demirspor maçında galibiyeti getiren golleri atan Aboubakar, Gedson ve Cenk Tosun'un gol katkısıyla geçen Siyah-Beyazlı ekipte Tayfur ve Atiba da bu sezonki ilk gollerini kaydetti. Valerien Ismael döneminde skor katkısı vermekte güçlük çeken oyuncular, Güneş'in göreve gelmesinin ardından attıkları gollerle Beşiktaş'ın son dönemdeki çıkışında etkin rol oynadı. Bunların başında da Tosun paşa geldi.

VALERİEN ZAMANINDA GOLÜ UNUTTU

Güneş öncesi forma giymekte zorluk çeken Cenk, tecrübeli teknik adamla büyük çıkış yakaladı. Ligde 15 golü bulunan tecrübeli oyuncu, sezonun Ismael'le birlikte geçen döneminde 1 gol atabilirken geri kalan 14 golünü Güneş'le birlikte görev aldığı dönemde kaydetti. Ligde oynanan son 3 haftada da rakiplerini boş geçmeyen Cenk; Antalyaspor, Adana Demirspor ve Kasımpaşa maçlarında attığı gollerle 9 puana direkt katkı verdi.

ABOUBAKAR FARK YARATTI

Ara transfer döneminde Wout Weghorst’un yerine transfer edilen Kamerunlu, attığı kritik goller ile takımı sırtlayan isim oldu. Başta Cenk Tosun ve Redmond’un da performans artırmasında etkili olan yıldız oyuncunun başarısının sırrı ortaya çıktı. Deneyimli golcünün, takım idmanları dışında haftanın 3 günü özel hoca eşliğinde çalıştığı belirtildi. 31 yaşındaki futbolcu, 15 lig maçında 13 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki