Guilherme Başkan Çebi’yi Bekliyor!

Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı Yeni Malatyasporlu Guilherme için, gözler kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'ye çevrildi...
Haberin yayılanma tarihi:15 Ocak 2020, Çarşamba

Siyah-Beyazlı idareciler, Başkan Çebi'nin onayını beklediklerini, 'İmzaları atın' dediği anda söz konusu transfere son noktayı koyacaklarını söylediler.

Ahmet Nur Çebi ise bir yandan Ankara'da temaslarını sürdürürken diğer yandan TFF ile görüşmelerine devam ediyor. Çebi'nin bu görüşmelerden çıkacak sonuca göre net kararını vereceği belirtildi. Brezilyalı futbolcu, Sivasspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında sahadaki yerini aldı

KARTAL'DA 5 EKSİK

ZIRAAT Türkiye Kupası'nda Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan Beşiktaş, çalışmanın ardından özel uçakla Erzurum'a gitti. Siyah-beyazlı kafilede tedavileri devam eden Adem Ljajic ile Jeremain Lens'in yanı sıra ağrıları olan Atiba Hutchinson, Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül yer almadı.

YİĞİTER ULUĞ 8 GÜNDE BIRAKTI

BEŞIKTAŞ'TA geçtiğimiz haftanın başında iletişim departmanında bazı değişikliklere gidilmişti. Bu kapsamda Siyah-Beyazlı kulüpte iletişim direktörlüğüne getirilen Yiğiter Uluğ, henüz göreve başlayalı 8 gün olmasına rağmen istifasını verdi. Beşiktaş'ın Antalya'da yaptığı kampta yer alan Uluğ'un, yaşadığı fikir ayrılıkları sebebiyle görevini bıraktığı ifade edildi. Yönetimin, kısa bir süre içerisinde iletişim direktörlüğü görevine yeni bir ismi ataması bekleniyor.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki