Guilherme Beşiktaş'a Boyd Malatya'ya!

Beşiktaş, ara transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:04 Ocak 2020, Cumartesi

Siyah-Beyazlılar Brezilyalı Guilherme İçin Yeni Malatyaspor’a Tyler Boyd’u Önerdi

Takasa onay vermesi için teknik direktör Sergen Yalçın’ın kararı bekleniyor.

Harcama limitinin açıklanmasından sonra ara transferde yüksek maliyetli oyunculardan uzak duran Beşiktaş yönetimi, kadrodaki oyuncuları takasta kullanma yolunu seçti.

Uzun süredir gündemde olan ve Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da onay verdiği Guilherme transferinde çok müspet bir gelişme yaşandı. Yeni Malatyaspor’a, Brezilyalı futbolcuya karşılık olarak Tyler Boyd önerildi. ABD’li oyuncunun sezon sonuna kadar kiralanmasına sıcak bakan sarı-siyahlı kulübün idarecileri, takasın gerçekleşmesi için topu takımın teknik direktörü Sergen Yalçın’a attı. Siyah-Beyazlıların unutulmaz futbolcularından olan Yalçın’ın onay vermesi durumunda 28 yaşındaki yıldız futbolcu sezonun ikinci yarısında Beşiktaş formasını giyecek.

Ljajic’e Yol Görünecek

Siyah-Beyazlı yöneticilerin, transferin gerçekleşmesi için Sergen Yalçın’a ricada bulunarak kolaylık sağlamasını istediği öğrenildi. Öte yandan F.Bahçe’nin de Guilherme için devrede olduğu biliniyordu. Ancak Beşiktaş’ın Boyd kozu daha ağır bastı. ABD’li futbolcunun da oynayabileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı bildirildi. Bu arada transferin tamamlanması durumunda Guilherme gibi 10 numara bölgesinde forma giyen Ljajic satış listesine konulacak. Sezon başında önceki yönetimin bonservisine 6,5 milyon avro ödediği; yıllık ücreti de 2,3 milyon avro olan Boşnak asıllı yıldızın maliyetinden kurtulmak isteniyor. Ljajic için şu anda kulübe resmî bir teklif gelmemiş olsa da İtalya Serie A ekiplerinden Bologna ve Parma’nın nabız yokladığı biliniyor.

Hayali Devler Ligi

Sezonun ilk yarısında 7 gol, 6 asistlik performans sergileyen Guilherme, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Şampiyonlar Ligi’nde maça çıkmanın hayalini kurduğunu söylemişti.

İDDİALARA CEVAP

Burak Yuvada Kalacak

İtalyan basınında çıkan haberlerde Burak Yılmaz’a, Fiorentina ve Lazio’nun talip olduğu iddia edilmişti. Golcü oyuncunun menajeri yaptığı açıklamada “Burak, İtalya’ya tatil için gitti. Orada hiçbir görüşmesi olmadı. En az bir sene daha Beşiktaş forması giyecek” dedi.

İNDİRİM İSTENİYOR  

Cyle Larin Pazarlığı

Sezon başında, Zulte Waregem’e kiralanan Cyle Larin için pazarlık başladı. Belçika ekibinin, 2,5 milyon avro satın alma opsiyonunda indirim istediği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Bu sezon Belçika ekibi ile 24 maça çıkan Larin, 9 gol atarken 8 de asist yaptı.

Türkiye 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki