Guilherme Sudan Ucuz!

Brezilyalı futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesinde 40 Bin Euro’luk serbest kalma maddesinin olduğu öğrenildi...
Haberin yayılanma tarihi:10 Ocak 2020, Cuma

BEŞİKTAŞ PUSUDA

Mali açıdan zor günler geçiren Beşiktaş ise, Brezilyalı futbolcunun sözleşmesinde olan bu açığı kullanarak 28 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

MALİ YÖNDEN SIKINTI GÜNLER GEÇİREN BEŞİKTAŞ İÇİN FIRSAT

TFF’nin yayınladığı harcama limitlerinden sonra transferde resmen eli kolu bağlanan Beşiktaş Yönetimi, Brezilyalı oyuncunun sözleşmesindeki açığı kullanıp kadrosuna ucuz ve kaliteli bir transfer yapmak istiyor… Siyah beyazlı takım, rakiplerinin aksine transfere durgun başlamıştı. Kara Kartal, 28 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katarak transfer dönemindeki ilk takviyesini gerçekleştirmek istiyor.  

Guilherme’nin sözleşmesinde serbest kalma bedeli ise sadece 40 bin Euro…

PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR!

Bu sezon Yeni Malatyaspor ile gösterdiği performans ile Süper Lig takımlarının transfer radarına giren Guilherme, bu sezon Malatya temsilcisinde 23 karşılaşmaya çıkmış ve 7 gol, 6 asistlik bir performans sergilemişti.

ÇOK YÖNLÜ OLMASI TRANSFERİ CAZİP KILIYOR!

28 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, özellikle çok yönlü bir oyuncu olmasıyla dikkat çekiyor. Asıl mevkisi forvet arkası olan Guilherme, sağ kanat ve orta sahanın ortasında forma giyebiliyor. 28 yaşındaki oyuncu, ayrıca sol ayağını etkili bir şekilde kullanabiliyor.

YENİ MALATYASPOR İLE 2021 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Yeni Malatyaspor, bu sezon başında kiralık sözleşmesi biten Guilherme ile 2021 Haziran ayına kadar kiralık olarak sözleşme imzalamıştı. Brezilyalı oyuncunun bonservisi ise İtalya’nın Benevento Calcio takımında bulunuyor. Türkiye’de 2. sezonunu geçiren Brezilyalı orta saha, Yeni Malatyaspor formasıyla toplamda 58 karşılaşmaya çıkmış ve 12 gol, 13 asistle oynamıştı.

GUILHERME: HEDEFİM BÜYÜK TAKIMLARDA OYNAMAK

Brezilyalı oyuncu, bugün takımının Antalya kampında basın mensuplarına yaptığı açıklama ile transfere yeşil ışık yakmıştı. 28 yaşındaki futbolcu, “Başka takım taraftarlarının beni takımlarında istemeleri benim için çok güzel bir duygu. Benim için bir takımdan teklif gelirse menajerim ile oturup konuşuruz. Türkiye’ye transfer olmadan önce hedeflerimde her zaman büyük takımlarda oynamak vardı. Takım ismi vermek istemiyorum ama hedefim her zaman böyleydi.” açıklamasında bulunmuştu.

Asist Analiz

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki