Güneş 'Ayaklarınız Yere Bassın'

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, Trabzonspor maçı öncesi oyuncularını uyardı...
Haberin yayılanma tarihi:22 Ağustos 2015, Cumartesi

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin ilk haftasında alınan 5-2’lik Mersin İdmanyurdu galibiyeti sonrası yapılan övgü dolu yorumlardan oyuncularının olum-suz yönde etkilenmesinden çekiniyor... Hafta boyunca futbolcularıyla hem bire bir hem de toplu konuşmalar yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Rehavete kapılmayın” dedi... 
 
HENÜZ sezonun başında olduklarını hatırlatan Güneş, “İlk maçı farklı kazandık diye herkes yine şampiyonluğun en büyük favorisi olarak bizi göstermeye başladı. Geçen sezon da mutlak favori olarak sizler gösteriliyordunuz ancak sonuç ortada, son 5 haftada şampiyonluk kaçtı. 
 
‘FORMA BENDE AMA...’
 
Sizden ricam, tabii ki şampiyonluğu düşünün, şampiyonluğu isteyin ancak kendinizi dev aynasında görüp bir maçı farklı kazandınız diye peşin peşin kendinizi şampiyon ilan etmeyin. 
 
TÜM camia şampiyonluğu istiyor. Ben de sizler de bunun bilincindeyiz. Fakat şampiyon olmak istiyorsak her maç üstüne koymalıyız. 1 mi oynadınız, sonraki maç 3 oynamalısınız. 3 mü oynadınız, öbür hafta 5 oynamanız gerek. Şampiyon olmadan ‘Şampiyon olacağız’ deyin fakat ‘Şampiyon olduk’ demeyin. 
AYRICA kimse ‘Ben nasıl ol-sa yedek oturuyorum’ ya da ‘Nasıl olsa 11’deyim’ gibi bir düşünceye kapılmasın. Forma benim elimde ama formayı alıp giymek sizin elinizde” ifadelerini kullandı.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki