Hasan Arat 'Ateşten Gömlek Giydiler!'

Süleyman Seba döneminde yöneticilik yapan BJK Kongre ve Divan Kurulu üyesi Hasan Arat, beIN Sports'a konuk olarak Roksan Kunter'in sorularını yanıtladı...
Haberin yayılanma tarihi:04 Aralık 2019, Çarşamba

Şeffaflık Vurgusu

 Beşiktaş’ın artık çok şeffaf olması gerektiğinin altını çizen Arat ''Sayın Çebi’nin bunu başaracağına inanıyorum. Beşiktaş maddi sıkıntıların içinden çıkacak yolu mutlaka bulur.” ifadelerini kullandı.

'Beşiktaş Mali Olarak Bir Daralmaya Gidiyor Ancak Sevgi ve Coşku Devam Ediyor'

“Beşiktaş benim çok büyük bir tutkum. Beşiktaş bize saygıyı, kardeşliği, arkadaşlığı öğretti. Çok ciddi arkadaşlıklar edindik, bizlere ciddi kapılar açıldı, güzel insanlar tanıdık. Beşiktaş hayatımızın bir parçası oldu. Beşiktaş mali olarak bir daralmaya gidiyor ancak sevgi ve coşku devam ediyor. Beşiktaş’taki tutku Türkiye’yi renklendiriyor. Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulunun çok iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Ateşten gömlek giydiler, büyük bir cesaret gösterdiler.

Basketbol Camiasının Beşiktaş’sız Olamayacağını Hepimizin Bilmesi Gerekiyor

“Beşiktaş Basketbol Şubesi, Battal Durusel’i onurlandırmalı. Beşiktaş bu tür konularda vefalı bir kulüptür. Beşiktaş Müzesi’nde mutlaka onunla ilgili bir köşe yapmamız gerek. Şu andaki basketbol takımını izliyorum ve beğeniyorum. Söz konusu bütçeler kolay değil. Kulübün mali yapısın toparlanmasıyla birlikte basketbol’da hedefler için yeniden oluşması sağlanmalı. Beşiktaş’ın ciddi bir özelliği var, Beşiktaş taraftarı, ülkede basketbolu en iyi bilen taraftarlardandır. Maçın nerede geleceğini, takıma nasıl destek verileceğini iyi bilirler. Basketbol camiasının Beşiktaş’sız olamayacağını hepimizin bilmesi gerekiyor.”

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki