"Hepimiz Albayrak'la Tokalaştık"

Futbol dünyası koronavirüse (Coronavirüs Covid-19) yakalanan Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak şokunu yaşıyor...
Haberin yayılanma tarihi:23 Mart 2020, Pazartesi

Gözler Şimdi Albayrak'la Temas Edenlerde

Derbiyi Erdal Torunoğulları ve Efe Bezci dışında, Beşiktaş yönetimindeki diğer isimlerin hepsi maçı protokol tribününde izledi. Siyah Beyazlı yöneticiler, öncelikle üzüntülerini dile getirerek, Albayrak'a acil şifalar diledi.

'KİMSE KİMSEYİ SUÇLAYAMAZ'

Yöneticiler, "O gün Abdurrahim Albayrak da bizi karşılayanlar arasındaydı. Doğal olarak kendisiyle tokalaştık ve aynı ortamda bulunduk. Ancak herkes o gün sıkı şekilde dezenfektanlar kullandı. Buna rağmen bir sıkıntı oluşursa da yapılacak bir şey yok. Bundan ötürü kimse kimseyi suçlayamaz. Toplumsa bir olay. Umarız Aburrahim Albayrak en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Çok sevdiğimiz bir insan" dedi.

KORONOVİRÜSE KARŞI NE YAPMALI?

Koronavirüsün 7 ila 14 gün arasında bir kuluçka dönemi oluyor. Sadece aynı ortamda bulunarak virüs bir insandan bir diğerine bulaşmıyor. 1 metreden aşağı temas ve en az 15 dakika aynı ortamda bulunulduğunda bulaşma riski oluşuyor. Belirtiler görülür görülmez hastaneye gidilirek test yapırmak gerekiyor. İlk test negatif çıksa bile ikinci bir test yaptırmalı. Bu süreçte insanların kendilerini de izole etmesi ve hijyen koşullarına sık sıkıya uyması şart.

Erdal CÖMERT / Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki