HER DERDE DEVA KORAY GÜNTER!

Siyah-Beyazlılar, gurbetçi futbolcuyu kadrosuna katarak iki konuda da elini güçlendirmeyi istiyor...
Haberin yayılanma tarihi:10 Ağustos 2022, Çarşamba

PAZARLIKTA FARK AZALIYOR

Koray Günter için Hellas Verona ile ilk resmi görüşmesini gerçekleştiren Beşiktaş, 3.5 Milyon Euro serbest kalma bedeli bulunan oyuncu için İtalyan kulübünden '2 Milyon Euro'ya olur' yanıtını aldı. Siyah-Beyazlılar,1,5 Milyon Euro'nun biraz altındaki teklifi yazıya döktü. İki taraf arasında yapılan görüşmelerin yapıcı geçtiği, Verona ile 1 yıl sözleşmesi kalan 27 yaşındaki stoperin transferinin hafta içerisinde tamamlanacağı öğrenildi.

SAİSS-KORAY TANDEMİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Teknik direktör Valerien İsmael'in daha önce 3'lü sistem için önerilen ve bu sisteme alışkın olan oyuncuya sıcak bakmadığı ancak yerli kuralı konusunda yaşanan sıkıntı nedeniyle fikirlerinde değişikliğe gittiği kaydedildi. Saiss ile Koray tandemi düşünen Siyah-Beyazlı idareciler, böylelikle kale mevkii dışında ideal 11 için en azından stoper hattında ikinci yerliyi çözmüş olacak.

BONSERVİSİ WELINTON'DAN

Koray için ödenecek rakamın kaynağı Welinton olacak. Brezilyalı futbolcu, Al-İttifak ile prensipte anlaştı. Siyah-Beyazlılar Suudi Arabistan'dan gelen 1 Milyon Euro bonservis teklifine karşılık 1.5 Milyon Euro talep etmişti.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki