Hesaplar Alt Üst Oldu!

TFF Tahkim Kurulu tarafından harcama limiti başvurusu reddedilen Beşiktaş’ın transferdeki tüm planları bozuldu...
Haberin yayılanma tarihi:13 Ocak 2020, Pazartesi

Cenk Tosun’u Crystal Palace’a kaptırdıktan sonra Brezilyalı Guilherme başta olmak üzere listesindeki diğer oyunculara yönelen Siyah-Beyazlıların adeta eli kolu bağlandı.

Buna göre sadece 280 bin euro harcama limiti bulunan Kartal’ın oyuncu satmadan transfer yapması mümkün görünmüyor. Ancak şimdiye kadar hiçbir oyuncu için teklif gelmedi.

HESAPLAR ALT ÜST

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu’nun, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yaptığı takım harcama limitlerinin güncel faiz üzerinden yeniden hesaplanması talebini geri çevirmesi Siyah-Beyazlı kulübün tüm hesaplarını alt üst etti. Takviye için uzun süredir çaba harcayan yönetim bu kararla transfer yapamayacak hale geldi.Transfer çalışmalarıyla ilgili yönetim kuruluna bir rapor sunan Erdal Torunoğulları, “Prensipte anlaştığımız bazı oyuncular vardı. Fakat harcama limiti belirsizliği yüzünden o oyuncular birer birer listemizden çıkarak başka kulüplerle anlaşmaya başladı” diye konuştu.

Bu isimlerin en başında gelen milli golcü Cenk Tosun’u Crystal Palace’a kaptıran, BtcTurk Yeni Malatyaspor forması giyen Brezilyalı orta saha Guilherme için başlatılan girişimleri ise dondurmak zorunda kalan Beşiktaş Yönetimi, oyuncu satmadan transfer yapamayacak. Sadece 280 bin euro harcama limiti bulunan siyah-beyazlı yönetim oyuncu satamazsa, limit artırılsa bile beklemede olan Ajdin Hasic’i listeye eklemek zorunda kalacak.

Limit Aşılmayacak

Eldeki bazı isimleri kiralık verdikten sonra limit durumuna bakacak olan Siyah-Beyazlı yönetim düşük bütçeli ve 6 aylığına kiralık bir forvet almaya çalışacak. Bu ihtimalin dışındaki çözümlere soğuk bakan ve limit aşımından uzak duran Beşiktaş Yönetimi, takımdan herhangi bir oyuncu için şimdiye kadar resmi teklif de almadı. Devre arasındaki transfer döneminde yine de çalışmalarını sürdüren transfer komitesi tüm planlarını yaz transfer dönemi için yoğunlaştırdı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki