HULK İÇİN JOSEF DE SOUZA DEVREDE!

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın listesindeki isimlerden Hulk için vatandaşı ve eski takım arkadaşı Josef de Souza'nın devreye girdiği öğrenildi...
Haberin yayılanma tarihi:23 Ocak 2021, Cumartesi

YÖNETİM DOĞRULADI...

Karagümrük maçı sonrası hem teknik direktör Sergen Yalçın hem de yönetici Emre Kocadağ'ın "Evet, Hulk'u istiyoruz" açıklamalarının ardından hızlanan transfer girişimlerinde; Hulk'la konuşan ve kendisini Beşiktaş'a davet eden, Sergen Yalçın'la görüşmesinde aracı olan, menajerini Emre Kocadağ'la görüştüren ismin ise, 34 yaşındaki forvet ile Porto'dan iyi arkadaş olan Josef De Souza olduğu ortaya çıktı.

"HER ANLAMDA RAHAT HİSSEDERSİN"

Souza'nın, Beşiktaş'ın yarım sezon için 1 Milyon euro önerdiği Hulk'a "Buraya gelirsen hem bize güç katarsın, hem de kendini her anlamda çok rahat hissedersin" dediği belirtildi. Brezilyalı forvet, Porto forması giyerken Beşiktaş'a karşı bir Şampiyonlar Ligi maçında mükemmel bir futboloynamıştı. O maçtan sonra Siyah-Beyazlı tribünler sambacıyı tribünlere davet ederken, Hulk için de tezahürat yapmıştı. Hulk da maçtan sonra bu yakın ilgi için, "Bir gün böyle bir taraftarın önünde o takımın formasını giymek isterim" ifadelerini kullanmıştı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki