Hürser Tekinoktay Kaymakamlık Dernekler Masasına Başvurdu!

Başkan adaylığı için topladığı 270 ıslak imzalı dilekçesi ve adaylık başvurusu Divan Kurulu tarafından kabul edilmeyen Hürser Tekinoktay, hukuki süreç kapsamında Beşiktaş Kaymakamlığı Dernekler Masasına başvurdu.
Haberin yayılanma tarihi:17 Nisan 2019, Çarşamba

Twitter’dan açıklamada bulunan Tekinoktay, “12 Nisan günü başlattığımız hukuki sürecin 2.gününde noter ihtarnamemizin teslim alındığını öğrenmiş bulunmaktayız. Hukuki işlemlerin 3.günü olan bugün ise; Ekteki dilekçe ile bahsi olan konu Kaymakamlığa bildirilmiştir. Gelişmeleri sizlere aktaracağız.” mesajını paylaştı.

Tekinoktay’ın Dernekler Masası’na yazdığı dilekçe şöyle;

“Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nin, Dernek Tüzüğü hükümlerinde 2019 yılı Mayıs ayında yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısında, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği Başkanlığına seçilmek üzere 11-4-2019 günü adaylık başvurusunda bulundum.

Ancak başvuru dilekçem 3071. Sayılı Dilekçeler Kanununa göre kabul bile edilmemiş ve hata ve ayrıca 5237. Sayılı Türk Ceza Kanununun 212. Maddesine aykırı olarak Dernek Tüzüğü’nün 35. Maddesinde olmayan bir hüküm gerekçe gösterilerek reddedilmiştir.

Yasa dışı yapılan bu uygulamadan ötürü sebeple Derneğe yeniden başvuru yapmayı planlamaktayım.

Yapacağım başvuru sırasında Kaymakamlığımızın Dernekler Masası’nda görevli bir yetkilinin nezaret etmesini, tüzük ve dilekçeler kanununun hükümlerinin uygulatılmasının sağlanması konusunda saygılarımla arz ve talep ederim. 16/04/2014”

Beşiktaş Postası

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki