İSTENMEYEN ADAM DELE ALLİ!

Eski dünya yıldızı artık istenmiyor... Beşiktaş ve Everton'dan çifte darbe!
Haberin yayılanma tarihi:17 Mart 2023, Cuma

Siyah-Beyazlılar Sezon Başında Kiraladığı Dele Alli'den Beklediği Verimi Alamadı;

Premier Lig ekibi Everton, sezon sonunda takıma dönecek olan oyuncusu için kararını verdi. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Dele Alli, bekleneni veremedi. Toplam 17 resmi maçta görev alan İngiliz oyuncu, 3 gollü katkı sağladı.

Beşiktaş Dele Alli'nin Bonservisini Almayacak

Oyuncunun 8 Milyon Pound değerinde opsiyonu bulunuyor. Beşiktaş'ın bu opsiyonu kullanmamasının yanı sıra; Everton'ın da sezon sonu takıma dönecek olan 26 yaşındaki orta sahayla yollarını ayırmayı planladığı ifade edildi. Oyuncunun Everton'daki sözleşmesi de 2024 yazında sona erecek ancak Premier Lig ekibinin sözleşme sonunu beklemeden yollarını ayırmayı planladığı belirtildi.

Football Insider'da yer alan habere göre; Merseyside ekibi, Dele Alli'yi bir sezon daha kadroda tutmak yerine alacaklarını ödeyerek sözleşmesini feshedecek. 2018 sonunda piyasa değeri 100 Milyon Euro'yu bulan İngiliz oyuncu, kısa süre içerisined performansını aratır hale geldi. Son olarak güncellenen değerlerle birlikte oyuncunun Transfermarkt'ta yer alan piyasa değeri 11 Milyon Euro'ya kadar düştü.

MK Dons altyapısından gelen oyuncu, en parlak dönemini Tottenham'da geçirmiş ve Şampiyonlar Ligi finaline kadar yükselmişti. Pochettino'nun göz bebeği olan Dele Alli, Arjantinli teknik direktörün ayrılığının ardından dikiş tutturamadı.

OdaTv

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki