İTALYANLAR GÜVEN YALÇIN'IN BONSERVİSİNİ İSTİYOR!

Siyah Beyazlılar, ara transfer döneminde genç golcüsü Güven Yalçın'ı Lecce'ye kiralamıştı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Şubat 2021, Cuma

YENİ TAKIMININ GÖZDESİ

İtalyan basını, Güven'in performansını haberleştirirken, Lecce teknik direktörü Corini'nin Güven ile ilgili gelecek adına düşündüğü planı ve ödenebilecek bonservisi yazdı. Çizme medyası konu ile ilgili yazdığı haberde Güven'in oynadığı futbola değinirken, Lecce teknik direktörü Corini'nin kendisine dair düşüncelerini okuyucularıyla paylaştı.

14 MAÇI KALDI

Haberin detaylarında yer verilen bilgilerde, Corini'nin bir an önce takıma monte etmek için Güven'in yüzde 100 fit olmasını ve form tutmasını heyecanla bekliyor. Bununla beraber Lecce'nin, Güven'in bonservisini almak için kalan 14 maçtaki performansını titizlikle izleyeceği ve oyuncunun kendisini göstermesi halinde Beşiktaş'tan tapusunun alınabileceği kaydedildi.

COSENZA MAÇINDA POZİTİF DÖNÜŞ

Öte yandan Güven'in, Lecce'nin Cosenza ile oynadığı karşılaşmada (15') sahada gösterdiği peroformansının teknik heyet tarafından olumlu geri dönüş aldığı ifade edildi.

YETENEKLERİNDEN ÖVGÜYLE BAHSETTİLER

Güven Yalçın'ın Cosenza maçındaki performansından övgüyle bahseden İtalyanlar, oyuncunun top sürme yeteneğinin mükemmel olduğunu ve hem çalım yeteneğinin hem de oyunu izleme kabiliyetinin üst düzey olduğunu dile getirdi.

NE KADAR ÖDENECEK?

Bonservisi Beşiktaş'ta bulunan Güven Yalçın'ın satın alma opsiyonunun 5 milyon euro olduğu kaydedilirken, Lecce yönetiminin sezon sonunda genç golcünün bonservisini almaya sıcak baktığı aktarıldı.

PESCARA MAÇINDA DA YER BULACAK

Lecce'nin Serie B'de oynayacağı bir sonraki maç olan Pescara müsabakasında da Güven'in, teknik direktörü Corini tarafından şans bulacağı kaydedildi. Güven Yalçın bu sezon Beşiktaş'ta 16 müsabakada rol alırken Lecce'de 2 karşılaşmada sahada kalmış ve toplam 3 gol 1 asistle oynamıştı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki