İTALYANLAR VİDA TRANSFERİNİ DUYURDU!

Beşiktaş'ta, yüksek maaşı ve indirime gitmeme nedeniyle ayrılması kesin gözüyle Domagoj Vida'da sürpriz bir gelişme yaşandı...
Haberin yayılanma tarihi:27 Eylül 2020, Pazar

İtalyan Basını Bonservis Bedeli ve Yeni Adresini Duyurdu

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Gelen oyuncular olduğu kadar ayrılacak isimler de belli olmaya başladı.

Son Burak Yılmaz'dan sonra golcü transferi yapmayı hedefleyen ve eski futbolcusu Aboubakar ile sözleşme imzalayan Siyah Beyazlı ekip transferi duyurdu.

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, 2016-17 sezonunda da formamızı giymiş, Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar ile sözleşme imzalamıştır. 2016-17 sezonunda kazandığımız Süper Lig şampiyonluğunda pay sahibi olan Aboubakar'a yeniden hoş geldin der, başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı. Birçok isimle yollarını ayıran Beşiktaş'ta son günlerde ayrılık haberleri ile gündeme gelen Domagoj Vida ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Bir süredir stoper arayışında olan Roma'nın Galatasaray'da forma giyen Marcao'ya 13 Milyon Euroluk teklif yaptığı öne sürülmüştü.

İtalyan basınından bugün gelen haberlerde ise Serie A devinin teknik direktörü Paulo Fonseca'nın bu transfere onay verdiği ancak Beşiktaş'ta forma giyen ve daha düşük maliyetli olan Domagoj Vida'ya da sıcak baktığı belirtti.

Çizme'de yayım yapan Corriere dello Sport gazetesi, bugün okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde Roma kulübünün 31 yaşındaki Hırvat stoperi kadrosuna katmak için görüşmelere başladığını ve transferin 7 Milyon Euroluk bir bonservis bedeli karşılığında bitebileceğini öne sürdü. Haberde Vida'nın Roma'dan bir buçuk yıl evvel gelen teklifi geri çevirdiği de hatırlatıldı.

Kara Kartal'la iki yıl daha mukavelesi bulunan deneyimli savunmacı, geçtiğimiz sezon 38 karşılaşmada forma giyerek takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olmuştu. Vida, bu maçlarda rakip fileleri de beş kez havalandırmıştı.

Milliyet

Etiketler: Vida   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki