KAPIMIZDAKİ TEHLİKE!

Ercan TANER yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Aralık 2019, Salı

Şampiyonumuz, gelecek sezon direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılabilecek.

2021-2022 sezonunda ise bizi büyük tehlike bekliyor. UEFA katsayı sıralamasında Türkiye bu yılı 12. sırada bitirirse, Süper Lig şampiyonu ön eleme oynayacak. 11. sırada bitirirse ne olacak?

Şampiyonlar Ligi şampiyonunun gruplara kalıp kalamayacağına bakılacak. Yeni sezonun şampiyonu kendi liginde Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde edemezse kaybeden yine bizim şampiyonumuz olacak. Bu yıl alınan puanlar 2021'i çok etkiliyor. Avrupa kupalarındaki son maçlar öncesinde takımlarımızın durumu ortada. Durum vahim!

10 KİŞİYE KARŞI OYNAMAMA

İlk 4 hafta, 4 puan. Sonraki dönem, tam anlamıyla diriliş. ‘Abdullah Avcı kompakt oyun sistemini rayına tam oturttu' görüntüsü varken, Beşiktaş az daha yeniliyordu.

Avcı, bütün riskleri aldı ve Kasımpaşa maçını da kazandı. Yalnız, anlayamadığım şeyler de oldu maç esnasında. Rakip 10 kişi, Beşiktaş kontrolü çok kaybetti. Takımın kırılganlığını ve bu kadar pozisyon vermesini ise hâlâ düşünüyorum. Abdullah Avcı, mutlaka bu hatalar üzerine odaklanacaktır. Yoksa, Umut her zaman sahne almaz.

LENS BAŞARILI MI?

Beşiktaş formasıyla 3 sezonda 9 gol – 15 asist. Fenerbahçe formasıyla bir sezonda 5 gol – 16 asist. Tablo ortada. Ama Kasımpaşa maçında tam anlamıyla ‘altın' asist yaptı. Son dakikada Beşiktaş 3 puan aldı. Başarılı mı Beşiktaş forması ile? Şu an değil.

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki