KARAKTER KOYMAK!

Ali ECE yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:28 Ekim 2019, Pazartesi

İşler Kötü Giderse Düzelmek Adına Yapabileceğin En Değerli Şey Sahaya Karakter Koymaktır.

Zaten bir derbide tam kadro da olsan, tarihinin en iyi oyuncuları da ilk 11’de olsa yine sahaya karakter koymadan kazanman mümkün değildir.

Beşiktaş Sahaya Karakter Koydu

belki birçok önemli eksiği vardı ama Galatasaray’ın eksiği daha büyüktü: Takım ruhu yoktu. Neredeyse hiç organize olamadı, 81’e kadar isabetli şut atamadı Sarı- Kırmızılılar. İlk 15’te özellikle o kadar kötü bir Galatasaray vardı ki Beşiktaş’ın Tudor yönetimindeki Galatasaray’ı 3-0 yendiği maçtan bile daha kötü başladılar maça. Beşiktaş’ın ilk 11’inde tarihinin en yetenekli oyuncularının olmaması, Galatasaray’ı uzun süre en azından skor olarak sahada tuttu. Birçok pozisyonda Umut Nayır’ın yeteneği yetmedi ama skoru belirleyen golde sahaya vücut ve ruhunun yüzde 101’ini vermesinin karşılığını aldı. Galatasaray’da Muslera hariç değil yüzde 100’ünü veren, yüzde 50’sini bile veren çok az oyuncu vardı.

Gecenin Sorusu

Fatih Terim, şüphesiz Galatasaray tarihinin en iyi teknik direktörü ama bu sezon Galatasaray’ın bu kadar kötü olmasında ve bu derbinin kaybedilmesinde hiç hatası yok mu sizce?

Maçın Starı 

Sahada bir Sergen, Hagi, Mario Gomez veya Drogba kalibresinde gerçek bir yıldız gibi oynayan yoktu ama Beşiktaş’ta Gökhan Gönül, Rebocho, Vida, Elneny, Atiba ve Umut çok çalıştılar.

Maçın Olayı

Abdullah Avcı’nın Elneny-Atiba çift pivot hamlesinin oyunu Beşiktaş lehine döndürmesi. Önlerinde bir de form grafiğini yükselten bir Ljajiç olursa Beşiktaş daha fazla toparlanabilir.

Kısa Mesaj

Galatasaray, başka hoca yönetiminde bu kadar kötü oynasaydı herkes istifaya davet ederdi. Tabii ki Terim’in kredisi daha fazla ama acil Galatasaray tarihinin en iyi hocası olduğunu hatırlatacak neşteri vurması lazım. Türkiye’de her hoca maalesef son maçların sonuçları kadar iyi bulunur: Bu açıdan Abdullah Avcı elini güçlendirdi.

Fanatik

Etiketler: Ali Ece   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki