Karius'a 6 Milyon Euro!

West Ham'lı yetkililer, Loris Karius'u transfer etmek için Liverpool'a 6 Milyon Euroluk bonservis önermeyi planlıyor...
Haberin yayılanma tarihi:31 Mart 2020, Salı

Geçtiğimiz sezon Premier Lig devi Liverpool'dan Beşiktaş'a kiralık transfer olan Loris Karius, oynadığı futbolla Siyah Beyazlıları tatmin edememişti.

2019-20 sezonu itibariyle sözleşmesi sona erecek olan Alman yıldızla yola devam etmeyi düşünmeyen Kara Kartal, oyuncuya kapıyı gösterecek. Öte yandan Belçika basını, Alman eldiven için önemli bir transfer iddiasında bulundu. Buna göre Karius'u Sporting Lizbon, West Ham United ve Anderlecht istiyor. Hatta fiyatı belirlendi bile.

İşte Detaylar... 

Beşiktaş 'ta son dakika transfer gelişmesi... Siyah beyazlıların sezon sonunda sözleşmesini yenilemeyi düşünmediği Loris Karius 'a Avrupa'dan talipler her geçen gün artıyor. Belçika basınında yer verilen habere göre, Beşiktaş'ın yola devam etmeyi düşünmediği Loris Karius için sıraya geçen ilk aday Anderlecht. Mor beyazlıların işinin kolay olmadığı belirtilen haberde, Karius için Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon ve Premier Lig ekibi West Ham United'ın devrede olduğu yazıldı.

WEST HAM RAKAMI BELİRLEDİ

Öte yandan Loris Karius için West Ham United'ın önereceği rakam da duyuruldu. Buna göre West Ham'lı yetkililer, Loris Karius'u transfer etmek için Liverpool'a 6 Milyon Euroluk bonservis önermeyi planlıyor.

Fotomaç

Etiketler: Karius   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki