KARTAL ANTALYA'DA YARALARINI SARACAK!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Antalya'daki kamp için açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:27 Ocak 2022, Perşembe

''GENÇLER KATKI YAPACAK''

Çebi, yaptığı açıklamada "Milli arada bir boşluk oluştu. Pandemiden dolayı maçlarımız çok yoğun şekilde oynanıyordu. Böyle bir dönemi iyi değerlendirmek istedik. Genç çocuklarımızı da kampa getirdik ki gençlerin vereceği katkı sürecini hızlandıralım. Genç oyuncular geldi diye heyecanlıyım, onlar görmeye geldim ben, isteğim o. İyi olacaklar inşallah, hedeflerimize, planlarımıza uygun olarak onları da buraya getirdik. İyi bir süreç olur inşallah." dedi.

Beşiktaş 6 Günlük Kamp İçin Antalya'da

Kara Kartal Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar nedeniyle verilen arada çalışmalarını sürdüreceği Antalya'ya gitti. Milli maç takvimi nedeniyle verilen aranın ardından Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 24'üncü hafta karşılaşmaları 4, 5 ve 6 Şubat'ta, Spor Toto 1'inci Lig karşılaşmaları 5, 6 ve 7 Şubat'ta oynanacak. 10 günlük arayı Antalya'da kamp yapmak için değerlendirecek takımlardan Beşiktaş kafilesini taşıyan uçak, saat 17.30'da Antalya'ya gitti. Kafilede kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi de yer aldı.

Kamp Kadrosu...

Beşiktaş'ın kamp kadrosunda; Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Göktuğ Baytekin, Domagoj Vida, Valentin Rosier, Welinton, Francisco Montero, Rıdvan Yılmaz, Serdar Saatçı, Emrecan Terzi, Kerem Kalafat, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, Salih Uçan, Alex Teixeira, Miralem Pjanic, Can Bozdoğan, Emirhan Delibaş, Emirhan İlkhan, Demir Ege Tıknaz, Necati Bilgiç, Gökhan Töre, Rachid Ghezzal, Kenan Karaman, Güven Yalçın ve Michy Batshuayi yer aldı.

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki