KARTAL ÜZMEYE DEVAM EDİYOR!

Beşiktaş 1 Sporting Lizbon 4...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ekim 2021, Salı

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Hafta Mücadelesinde Sahasında Portekiz Temsilcisi Sporting Lizbon'a 4-1 Mağlup Oldu

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 3. maçında Vodafone Park'ta Portekiz'in Sporting Lizbon takımıyla karşılaştı. Siyah-Beyazlı takım rakibine 4-1 mağlup oldu ve grupta oynadığı 3. karşılaşmadan da yenilgiyle ayrıldı.

İşte Kara Kartal'ın Şampiyonlar Ligi'nde Bu Sezon Almış Olduğu Skorlar:

Beşiktaş 1-2 Borussia Dortmund

Ajax 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş 1-4 Sporting Lizbon

Coates'i Durduramadık

Portekiz temsilcisine galibiyeti getiren golleri 15, 27. dakikada Sebastian Coates ve 44. dakikada penaltıdan Pablo Sarabia kaydetti.

Larin'in Golü Yetmedi

Beşiktaş'ın tek golünü ise 24. dakikada Cyle Larin attı. 26 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon siyah-beyazlı takımla ikinci golünü kaydetti.

Alex'in golü Sayılmadı

Bu sezon ilk Avrupa maçına çıkan Alex Teixeira'nın 45+1. dakikada attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Brezilyalı yıldız 79. dakikada yerini Kenan Karaman'a bıraktı.

Gökhan, N'Sakala Yuhalandı

Siyah-Beyazlı taraftarlar; Gökhan Töre ve Fabrice N'Sakala'yı gösterdikleri performanstan dolayı yuhaladı. Gökhan Töre 73. dakikada Cyle Larin'in yerine oyuna girmişti.

C Grubu Puan Durumu

1- Ajax: 6 puan
2- Borussia Dortmund: 6 puan
3- Sporting Lizbon: 3 puan
4- Beşiktaş: 0 puan

Karşılaşmanın İlk Yarısı Portekiz Ekibinin 3-1 Üstünlüğüyle Sona Erdi

Beşiktaş’ın sezon başında kadrosuna kattığı Alex Teixeira, ilk kez Avrupa’da boy gösterdi. Brezilyalı yıldızın ilk yarı attığı bir gol de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Siyah Beyazlı ekipte sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemedikten sonra Sivasspor ve Başakşehir maçlarında oyuna sonradan dahil olan Alex Teixeira, Sporting mücadelesinde 11’de görev yaptı. 7 maçlık aranın ardından 11’deki yerine dönen Brezilyalı yıldız, Siyah Beyazlı forma ile Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçına çıktı. Teixeira, grupta oynanan Borussia Dortmund ve Ajax maçlarında sakatlığı nedeniyle görev yapamamıştı.

Pjanic 3 Maç Sonra Kadroda Yer Aldı

Beşiktaş’ta Sporting maçına 11’de başlayan diğer bir isim ise Miralem Pjanic oldu. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan ve Başakşehir maçının kadrosuna da dahil edilmeyen Pjanic, Sporting maçıyla birlikte formasın kavuştu. Yıldız oyuncu, Sporting mücadelesinde ilk 11’de görev aldı.

 

 

 

 

Etiketler: CL   S.Lizbon   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki