KARTAL'DA ÇİFTE İMZA!

Beşiktaş sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularla ilgili iç transfer görüşmelerine başladı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Ekim 2021, Pazartesi

Siyah-Beyazlılar 2 Önemli İsme İmzayı Attırmaya Hazırlanıyor

Beşiktaş'a geçtiğimiz sezon transfer olan ve performansıyla herkesi kendine hayran bıraktıran Josef de Souza'nın sezon sonu bitecek olan sözleşmesiyle ilgili sorun yok. Çünkü Brezilyalı oyuncunun 1 yıl daha opsiyonu bulunuyor.Takımın temel taşlarından olan yıldız futbolcunun hem saha içi hem de saha dışındaki örnek teşkil eden profili yönetimi bu konuda hiç düşünmeden opsiyonu devreye koymaya ikna etmiş durumda.

Takımın savunmadaki temel direği olan Josef de Souza'ya ülkesinden Gremio'nun talip olduğu yönünde haberler olsa da ilerleyen günlerde opsiyon maddesi devreye alınacak.

Siyah-Beyazlı takımdan yıllık 1.3 Milyon Euro kazanan başarılı ön liberoyla 2023 Haziran'a kadar kesin olarak birlikte olunacak. Aynı zamanda yönetimin 1 yıl opsiyon dışında +1 yıl daha sözleşme yapmayı planladığı kaydedildi. 32 yaşındaki futbolcunun da Beşiktaş'ta mutlu olduğunu söylediği ve daha uzun yıllar Siyah-Beyazlı formayı giyme isteğini yönetime ilettiği öğrenildi.

Can Bozdoğan'ın Kontratı Hazır

Bu arada Beşiktaş'ın sezon başında Schalke 04'ten 350 Bin Euro'ya kiraladığı Can Bozdoğan, kısa sürede teknik heyetin gözüne girerken, potansiyelini de herkese kabul ettirdi. 1.8 Milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan 20 yaşındaki orta sahanın opsiyonunu sezon bitmeden kullanacak olan Beşiktaş, sözleşmeyi bile baştan imzalamış durumda. Genç oyuncunun 1 yıllık kiralık kontratının dışında 4 yıllık da uzun vadeli anlaşması bulunuyor. Siyah-Beyazlı yönetim Can'ın satın alma opsiyonunu kullandığı gün otomatik olarak oyuncunun kontratı da devreye girmiş olacak.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki