Kerim'e Başkan Sözü

Başkan Fikret Orman, yüz yüze görüştüğü Kerim Frei'a, "Sabredersen birkaç yıl sonra Avrupa'nın en büyük kulüplerine gidersin" sözünü verdi.
Haberin yayılanma tarihi:23 Ocak 2016, Cumartesi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, üzerine titrediği genç oyuncu Kerim Frei ile özel bir görüşme yaptı. Genelde futbolcularla konuşmayı sevmeyen Başkan Orman'ın, İngiltere'den gelen teklifleri değerlendirmek istediğini söyleyerek takımdan ayrılmak isteyen genç oyuncuyu kalma konusunda ikna ettiği öğrenildi. Fikret Orman, Kerim'le yaptığı özel görüşmede önümüzdeki sezon takımın en önemli yıldızlarından biri olacağını ve sabretmesi durumunda siyah-beyazlı taraftarın yeni idolünün kendisi olacağını anlattı.

Tekliflere kapalıyım

Başkan Orman, sabretmesi durumunda birkaç sene içerisinde en iyi şartlarda Avrupa'nın en büyük takımlarından birine gitmesini sağlayacağını ve bu sayede hem Beşiktaş'ın hem de kendisinin kazanacağını anlattı. Başkanın kendisine olan ilgisinden oldukça memnun olan Kerim'in de menajerine, şu anda gelen tekliflerle ilgilenmediğini aktardığı ifade edildi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
haber yazılımı: buki