'KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELIR HESAP DÖNER!'

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Kasım 2021, Salı

ATASÖZÜNE SAP TAKVİYESİ!

Bence bu sözü söylerken Atalarımız tek başına "Gün Gelir Hesap Döner" demenin muhatap üzerinde yeterli etkiyi bırakamayacağını düşünmüş olacaklar ki, Keser ve Sap takviyesi yaparak sözlerini kuvvetlendirmek istemişler.

TIPKI ADNAN DALGAKIRAN GİBİ...

Şimdi BJK 2. Başkanının sapla, hesapla ne işi var demeyin. Ağustos ayında bir canlı kendisi aynen şu sözleri sarf etti; ‘’1 Hafta içerisinde Beşiktaş’ın Kapı Kolunun Sap’ına Bile Değer Kazandıracak Kripto Para Projemize Start Veriyoruz.’’ Demişti. Gerekirse Beşiktaş’ın yetkili kişi ve kurumlarına danışır, bilgi alırım. Ama ben kulübün kapı kolu Sap’larının, son 2-3 ayda aşırı değer kazandığını düşünmüyorum.

HERKESİN KAFASI KARIŞIK

Kabul edelim ki bu Kripto Para meselesinde camia, yönetici, çalışan, hatta başkan Ahmet Nur ÇEBİ’nin bile kafası karışık. Yani işin başka bir boyutuyla ‘Kapı Kolunun Sap’ına Bile Değer Kazandıracak!’ bu proje çıkış merkezinde bile içselleştirilememiş.

Öyle Ki; 2. Başkan Adnan DALGAKIRAN bu hassas projeyi Siyasetçi yaveri ile birlikte biran önce hayata geçirmek ve hatta ikna edebilmek için kulübün maaşlı profesyoneli (CEO) Seçil AYGÜN’ü odasına getirtemediği gibi, saatlerce çalışanının odasının önünde sunum yapmak için fırsat beklemekte. Umarım muvaffak olur!?

GELİNEN SON DURUM

Günün sonunda anlaşılan odur ki İletişimde ve Bırakmam Seni kampanyasında başarısızlığın ardından Adnan DALGAKIRAN, Kripto Para projesini de eline yüzüne bulaştırarak gelmiş-geçmiş en başarısız yönetici olarak adını ‘Digital Harflerle’ Beşiktaş tarihine yazdırmak üzere. Üç ay önce ‘1 Hafta Sonra Hayata Geçiriyoruz’ diye canlı yayında açıkladığı proje Kapı Kollarının Sap’ının Derdine ‘DEVA’ olamadı.

KAPI KOLLARI DİLE GELSE…

- SAP’lar’ın boynu bükük
- SAP’lar mahzun
- SAP’lar mağdur
- SAP’ların yarınları artık karanlık…

Sesimizi duyan yok mu? Sap geldik, Sap gideceğiz dermansız derdimize bir ‘DEVA’ demezler mi?

Hak Edene Saygılarımla

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki