KİM BU ESRARENGİZ ÇOCUKLAR?

Biri 29 diğeri 27 yaşında... Birkaç ay önce kurdukları şirketle Türkiye'nin en değerli arazilerinden birini 242 Milyon Liraya satın aldılar...
Haberin yayılanma tarihi:02 Eylül 2021, Perşembe

29 BİN METREKARE 242 MİLYON TL

Ankara’da Özelleştirme Dairesi Başkanlığında Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bitez’de yer alan 29 Bin metrekarelik hazine arazisi 242 Milyon liraya satıldı.  Araziyi Rekuba İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi satın aldığı açıklandı. 

İŞTE O AÇIKLAMA;

Tatil merkezindeki araziyi 242 Milyon Liraya alan şirketin sahiplerinden birinin 1994 doğumlu Ömer Emre Kubba isimli iş insanının olduğu görüldü.

Üstelik şirket, 21 Mayıs’ta kurulup ihaleye girmeden hemen önce 9 Haziran’da tescil edildi.  Şirketin ortakları arasındaki EK-PET inşaat sahiplerinden 29 yaşındaki Veysel Reşitoğlu’nun da olması dikkat çekti. EK-PET inşaat, Türkiye’nin birçok bölgesinde yaptığı yol inşaatlarıyla adını duyurmuşken 27 yaşındaki Kubba’nın olması “Kim bu esrarengiz çocuklar” sorularının sorulmasına neden oldu.

Batmanlı Kubba ailesinden gelen Ömer Emre Kubba Ankara’da Bilkent Üniversitesinde okudu. Ailenin bir kolu da Gaziantep’te bulunuyorken Kubba’nın ailesi Gaziantep, İzmir ve Van'da olmak üzere üç şehirde Medikal Park hastanesini işletiyor. Kubba aynı zamanda Altay’ın yönetim kurulunda görev yaparken, Medical Park hastanesi de aynı zamanda İzmir ekibinin sponsorluğunu da üstlenmiş durumda. 

ŞİRKET BİR-KAÇ AY ÖNCE KURULDU

EK-PET inşaat sahiplerinden 29 yaşındaki Veysel Reşitoğlu ise özellikle Gaziantep’te Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Fatma Şahin ile birlikte birçok projeye de imza atmasıyla tanındı. İki genç ismin, Türkiye’nin en değerli arazilerinin olduğu yerden 242 Milyon Liraya, ihaleden birkaç ay önce kurulan şirketleri ile satın almaları tartışma yarattı.

OdaTv 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki