KORONA BELASI ENÇOK BEŞİKTAŞ'I VURDU!

Corona virüs salgını nedeniyle futbol kulüplerinin zararı katlandı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Ocak 2021, Çarşamba

BÜYÜK KAYIP

Kulüpler bilet satışı yapamazken, özellikle maç günleri hızlanan lisanslı ürün satışları da azaldı. Futbol analistlerine göre, sadece bu iki kalemden dolayı Süper Lig ekipleri 200 milyon liraya yakın bir gelirden oldu. 

EN BÜYÜK KAYIP BEŞİKTAŞ'TA

Zarar Özellikle Üç Büyüklerde Yüksek Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş mali yıl ikinci çeyrek bilançolarını açıkladı. 6 aylık sonuçlara göre tüm kulüplerin zararı artarken, en büyük kayıp Beşiktaş'ta görüldü. Kara kartallar, Nisan-Haziran 2020 döneminde 187 Milyon Lira zarar bildirdi. Beşiktaş'ın zararı bir önceki yılın aynı aylarında 84 Milyon Liraydı. Sarı-kırmızılıların zararı aynı dönemde 3,7 Milyon Liradan 169 Milyon Liraya çıktı.

FENERBAHÇE'NİN ZARARI AZALDI

2019'un ikinci çeyreğinde 54 Milyon Lira zarar eden sarı-lacivertliler bu yıl için zarar rakamı 19 Milyon lira oldu. Rakamlara 6 aylık olarak bakıldığında ise tüm kulüplerinin zararının arttığı görüldü. Beşiktaş'ın Haziran-Kasım 2020 döneminde net dönem zararı 151 Milyon Liradan 227 Milyon Liraya yükseldi.Galatasaray'ın aynı dönemde zararı 75 Milyon liradan 209 Milyon liraya çıktı. Fenerbahçe ise 2019'da 6 aylık dönemde 28 Milyon lira kâr ederken, bu yıl 48 Milyon lira zarar yazdı.

Ntv 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki