KRİTİK TOPLANTIDAN 2 BAŞKAN ADAYI ÇIKTI!

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimi gündemiyle yapılırken düşme potasında bulunan Giresunspor'dan sürpriz bir talep geldi...
Haberin yayılanma tarihi:02 Haziran 2023, Cuma

BASINA AÇIKLAMA YAPILMADI;

Süper Lig Kulüpler Birliği, vakfın Maslak’ta bulunan ofisinde toplandı. Kulüpler Birliği'ndeki toplantıya Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile diğer tüm kulüp başkanları katıldı. Toplantıda, Süper Lig'in yeni takımları Samsunspor ve Çaykur Rizespor'un başkanları da yer aldı. Ana gündem maddesi haziran ayı içerisinde yapılması planlanan TFF başkanlık seçimleriydi. Yaklaşık 5 saat süren toplantı sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı.

BAŞKAN BÜYÜKEKŞİ'YE 2 RAKİP

Mevcut federasyon başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tekrar aday olması söz konusu olurken, Büyükekşi'ye seçimlerde iki rakip çıktı. Murat Aksu ve Servet Yardımcı da başkanlığı düşünüyor. TFF, Ankara'da 22-23 Haziran'da olağan genel kurula giderek yeni başkan ve yönetim kurulunu belirleyecek.

KURUL YENİDEN TOPLANACAK

Kulüpler Birliği gelecek hafta perşembe günü tekrardan toplanacak. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de bu toplantıda olması bekleniyor.

GİRESUNSPOR'DAN 'KÜME DÜŞME KALDIRILSIN' TALEBİ

Süper Lig'de küme düşme potasında mücadele eden ve şansını az da olsa taşıyan Bitexen Giresunspor toplantıda küme düşmenin bu sezon kaldırılmasını talep etti. Önümüzdeki hafta yapılacak kritik toplantıda başkanlık seçimi, yabancı kuralı, hakem kararları, yayıncı kuruluş ücreti ve küme düşmenin kaldırması talebinin konuşulması bekleniyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki