"Laf Olsun Diye Transfer Yapmayız!"

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Beşiktaş gündemine dair çok önemli açıklamalarda bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:03 Ocak 2020, Cuma

Kocadağ, "Cenk Tosun'la İlgili Şu Anda Herhangi Bir Girişimimiz Yok"

Takımın son durumunu değerlendiren Kocadağ, "Aslında ligin ilk yarısına iyi başlamamıştık. Sonra seçim dönemi girdi, seçim sonrasında da toparlandık. Takımımız hazır. Atmosfer güzel. İlk yarıdaki zayıf noktalarımızı teknik ekip değerlendiriyor. İyi bir kamp dönemi geçireceğimize inanıyorum." dedi.

''MHK DERS ÇIKARMIŞ''

Kocadağ, MHK başkanı Zekeriya Alp'in bugün yaptığı açıklamalarla ilgili "Bizim kimsenin iyi niyetinden şüphemiz yok ancak güven ortamı sağlanmalı. Bugünkü MHK basın toplantısında gördük ki; gereken dersler çıkarılmış. İkinci yarı bu anlamda çok daha iyi geçecek diye umuyorum. Biz her zaman Beşiktaş'ın hakkının takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı. 

Genç oyuncuların devamlı oynamaları için kiralama yoluna gittiklerini söyleyen Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, takımdan kimsenin ayrılmayacağını vurguladı. 

Roco ve Vida için kulübe transfer teklifi gelmediğini belirten Kocadağ, "Kadromuzu çok fazla bozmayı düşünmüyoruz. Federasyonun belirlediği limitler var. Onlarla alakalı çalışmalarımız var. Kadromuzun da ben gayet geniş ve iyi bir kadro olduğunu düşünüyorum. Sadece konsantrasyon eksikliğinden bir kaç maçta puan kaybettik. Bizim en önemli transferimiz bu dönem bence ilk yarıda iyi performans gösteremeyen futbolcularımızı yeniden kazanmamız olacak." dedi.

"Uygun Şartları Oluşturabilirsek Bir Transfer Olabilir"

"Beşiktaş'ın durumu ortada. Biz bu saatten sonra laf olsun diye transfer yapmayız. Belki bütçemize uygun şartları oluşturabilirsek bir transfer olabilir. Onunla alakalı çalışmalar yapılıyor zaten. Devre arası olmaz sene sonu olur. Sene sonu planlaması da yapılıyor gelecek sezon için."

Trtspor 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki