LARİN'DEN SÜPRİZ TALEP!

Beşiktaş'tan yıldız futbolcuya taviz yok! Ghezzal'le aynı maaşı istedi...
Haberin yayılanma tarihi:27 Kasım 2021, Cumartesi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Oynadığı 5 Maç Sonunda Henüz Puanla Tışamayan Beşiktaş'ta Sürpriz Bir Gelişme Yaşandı

Tecrübeli futbolcu, Siyah-Beyazlı idarecilerle yeni sözleşme imzalamak için masaya oturdu. Tecrübeli oyuncunun Rachid Ghezzal'le aynı düzeyde bir maaş talep ettiği belirtildi. Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir türlü istenilen düzeyde performans sergileyemeyen Beşiktaş'la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcuyla yeni sözleşme imzalamak için tesislerde bir görüşme gerçekleştirildiği öğrenildi.

14 MAÇTIR KALESİNİ GOLE KAPATAMADI 

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden siyah-beyazlılar, şampiyon unvanıyla başladığı sezonda son haflarada oldukça kötü bir performans sergiledi. Yeni Malatyaspor'la 11 Ağustos'ta oynanan maçtan sonra tüm karşılaşmalarda kalesinde en az 1 gol gören Beşiktaş'ta kalesini gole kapatamama serisi 14 maça yükseldi. Siyah-Beyazlılar; Süper Lig'de 9, Şampiyonlar Ligi'nde de oynadığı son 5 resmi mücadelede kalesini gole kapatamadı.

TAKTİKSEL DEĞİŞİME GİDİLECEK 

Üst üste aldığı mağlubiyetlerle, tarihin en kötü sezon başlangıçlarından birini yapan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın Ajax maçı öncesinde yaptığı değişiklikler gibi, bugünkü Giresunspor maçı öncesinde de bazı taktiksel değişiklikleri denediği öğrenildi.

LARIN'İN MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ 

Beşiktaş’ın iç transferde, bir an önce sözleşmesini uzatmak istediği isimlerden biri olan Cyle Larin için, Siyah-Beyazlı yönetim oyuncunun menajeriyle bir araya geldi.

ŞARTLARINDA ISRAR ETTİ 

Daha önce yapılan görüşmelerden bir türlü sonuç alamayan Beşiktaşlı idareciler, Rachid Ghezzal’in aldığı parayı istemesi nedeniyle Kanadalı oyuncuyla el sıkışamamıştı. Ajax maçını seyrettikten sonra önceki gün yönetim ile masaya oturan Siyah-Beyazlı oyuncunun menajeri yine aynı şartları masaya sürdü.

PERFORMANS BAZLI SÖZLEŞME ÖNERİSİ 

Larin ile üç senelik sözleşme uzatmak isteyen ve bu oyuncunun performansından memnun kalan yönetim ise, karşı tarafın istediği paranın tamamını garanti olarak vermek yerine performans ve bonuslara dayalı bir sözleşmeyi masaya sürmek istiyor.

YÖNETİM SICAK BAKMIYOR

Ghezzal’e 2 Milyon 250 Bin Euro garanti para veren ve bunun yanında bonuslar da ödeyecek olan yönetimin, kurdaki dalgalanmalar nedeniyle, Kanadalı oyuncuya bu kadar yüksek garanti para vermeye soğuk baktığı ortaya çıktı.

TAVİZ VERİLMEYECEK

Ghezzal ile sözleşme imzalandığı dönemdeki kur dalgalanmalarının bu kadar kırılgan olmadığını Larin’in menajerine ileterek, Beşiktaş’ın maddi menfaatlerine uygun bir sözleşme imzalamak isteyen yönetim, pazarlıklarda son noktayı koymasa da bundan sonraki görüşmeleri de bu anlayışla sürdürmeye çalışacak.

5 GOL VE 1 ASİST ÜRETTİ 

Beşiktaş formasıyla bu sezon 14 resmi mücadeleye çıkan Cyle Larin toplamda 946 dakika şans buldu. Kanadalı hücumcu bu süreçte rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Larin aynı zaman diliminde 1 asist yaptı.

Milliyet

Etiketler: Ghezzal   Larin   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki