Lens ve Oğuzhan İçin İndirim Zamanı!

Beşiktaş’ta mali açıdan kulübün yükünü hafifletmek isteyen yönetim, yüksek ücret alan futbolcularından indirim talep edecek....
Haberin yayılanma tarihi:06 Aralık 2019, Cuma

İlk olarak ise görüşme odasına, bu sezon toplamda 15.3 Milyon TL alacak Oğuzhan Özyakup ile 14.7 Milyon TL kazanacak Jeremain Lens çağrılacak.

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları, mali yönden kulübün yükünü hafifletmek için girişimlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Bu doğrultuda futbol takımında yüksek maliyetli isimlerle masaya oturmayı planlayan yönetim, kendilerine aşırı yük olan maaşları ödeyemeyeceğini belirtip, karşılıklı anlaşarak orta yolu bulmaya çalışacak.

Eğer indirim üzerinden orta yol bulunmaz ise ikinci teklif, bu oyuncularla yolları ayırmak olacak.

İlk olarak görüşme masasına çağrılacak isimlerin, performansları uzun süredir beklentilerin altında olan Oğuzhan Özyakup ve Jeremain Lens olacağı öğrenildi. Bu sezon da tribünlerin tepki gösterdiği Oğuzhan’ın kontratı 2022 yılında bitiyor ve tecrübeli futbolcu Kara Kartal’dan yıllık 2.4 Milyon Euro (15.3 Milyon TL) kazanıyor.

Lens’in Her Sene Azalıyor...

Tıpkı Oğuzhan gibi beğenilmeyen isimlerden Lens’in de sözleşmesi 2.5 yıl sonra bitecek. Hollandalı oyuncunun sözleşmesi de bu sezon 2.3 Milyon Euro (14.7 milyon TL), gelecek sezon 1 Milyon 950 Bin Euro (12.4 Milyon TL) ve 2021- 22’de de 1.8 Milyon Euro (11.5 Milyon TL) üzerine yapılmıştı.

Hem Oğuzhan hem de Lens’ten bu ücretlerini 1 Milyon ile 1.3 Milyon Euro arası bir rakama çekmeleri istenecek. İki oyuncunun, bu teklife nasıl bir cevap verecekleri ise şimdiden büyük bir merak konusu.

Orhan YILDIRIM / Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki