LİDER KARA KARTAL DİYECEKSİNİZ!

Süper Lig'in 21. haftasında lider Beşiktaş, Göztepe'yi konuk etti...
Haberin yayılanma tarihi:24 Ocak 2021, Pazar

Siyah Beyazlılar, ikinci yarıda bulduğu gollerle İzmir ekibini 2-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı.

Kara Kartal ilk yarıyı 1-0 geride kapattığı maçı 48. dakikada  Adem Ljajic ve 77. dakikada Vincent Aboubakar'ın golleriyle 2-1 kazandı. Göztepe'nin maçtaki tek golü 39. dakikada Zlatko Tripic'ten geldi. Bu sonuçla yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran Beşiktaş 44 puanla liderliğini sürdürdü. İlhan Palut'un yerine göreve gelen Ünal Kaaman ile ilk mağlubiyetini alan Göztepe ise 25 puanda kaldı.

BEŞİKTAŞ 2-1 GÖZTEPE

1' Karşılaşma hakemin düdüğü ile başladı!

3' Sol kanattan N'Sakala'nın ortasında Aboubakar'ın ceza sahasından kafa vuruşunda top yandan dışarı gitti.

7' Oyun fauller nedeniyle sık sık duruyor.

19' Sol kanattan Ghezzal'in kullandığı serbest vuruşta arka direkte Josef'in çevirdiği topu kale önünde oluşan karambolde LKarin ağlara gönderdi ancakyardımcı hakem bayrağını kaldırdı!

33' Sağ kanattan Ghezzal'in ortasında cezxa sahasında topu kontrol eden Aboubakar, topu ağlara gönderdi. VAR incelemesinin ardından gol iptal edildi.

GOL! 39' Göztepe öne geçti! Sol kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Zulj'in şutunda kaleci Ersin'den seken topu ceza sahası sol çaprazda önünde bulan Tripic'in vuruşunda top ağlarla buluştu.

İlk yarı Göztepe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

46' İkinci yarı hakemin düdüğü ile başladı.

GOL! 48' Beşiktaş'ta ceza sahası sol tarafında Ljajic'in dar açıdan yaptığı vuruşta top kaleci İrfan Can'ın ayaklarının arasından ağlarla buluştu.

73' Beşiktaş gole çok yaklaştı! Aboubakar'la verkaça giren N'koudou'nun ceza sahası sol çaprazdan şutunda top yandan dışarı çıktı.

GOL! 76' Beşiktaş öne geçti. Gökhan Töre'nin ceza sahsına ortasında Aboubakar kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

89' Beşiktaş gole çok yaklaştı! Josef'in pasıyla ceza sahasına sokulan N'koudou'nun vuruşunda kaleci İrfan topu ayaklarıyla çıkardı.

Karşılaşmayı Beşiktaş 2-1 Kazandı

SERGEN YALÇIN'DAN 3 DEĞİŞİKLİK

Süper Lig'in 21. haftasında Göztepe'yi konuk eden Beşiktaş, Fatih Karagümrük mücadelesine göre 3 oyuncu değişikliğiyle sahaya çıktı.

Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'de görev verdiği ama Göztepe karşılaşmasında kadroya dahil etmediği Francisco Montero'nun yerine Welinton'u ilk 11'de sahaya sürdü.

RIDVAN YILMAZ VE N'KOUDOU YEDEK

Yalçın, Fatih Karagümrük karşılaşmasında ilk 11'de oynattığı Rıdvan Yılmaz ve Georges-Kevin N'Koudou'yu Göztepe maçında yedek soyundurdu. Yalçın, Rıdvan'ın yerine savunmanın solunda Fabrice N'Sakala'ya şans verirken, orta sahanın sağında da Rachid Ghezzal'ı görevlendirdi.

Beşiktaş'ta Fatih Karagümrük mücadelesinde olduğu gibi Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Josef de Souza, Atiba Hutchinson, Vincent Aboubakar, Cyle Larin, Domagoj Vida ve Bernard Mensah Göztepe karşısında da ilk 11'de sahaya çıktı. Siyah-Beyazlı ekibin yedek kulübesinde ise ayrıca Utku Yuvakuran, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Adem Ljajic, Dorukhan Toköz, Atakan Üner, Serdar Saatçi ve Gökhan Töre yer aldı.

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki