


Süper Lig’in lideri Beşiktaş, bu akşam Başakşehir Stadı’nda Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Takipçileri Galatasaray ve Fenerbahçe’yi kendisinden uzak tutmayı hedefleyen Siyah-Beyazlı ekip, şu an itibariyle Türkiye’nin en çok gol atan takımı konumunda bulunuyor.
Ancak Kartal’ın rakibi Paşa da, tam tersi ligin en az gol yiyen ekibi olarak karşımıza çıkıyor. Beşiktaş, şu ana kadar rakip filelere tam 24 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü. Konuk ekip ise 10 gol atmasına karşın, sadece 5 gol yedi. Yani en çok atanla en az gol yiyenin karşı karşıya geleceği mücadelede herkes, Kara Kartal’ın forveti Mario Gomez ile Paşa’nın tecrübeli file bekçisi Andreas İsaksson’un nasıl bir performans göstereceğini merak ediyor.
4 maçtır kazanan Kara Kartal
Alman golcü Gomez, ligdeki 9 maçta rakip filelere 7 gol attı. İsveçli Isaksson da, kalesinde adeta duvar örüp, sadece 5 gol yedi. İki takımın birbirleriyle oynadıkları son dönemdeki maçlara baktığımızda Siyah-Beyazlılar, Kasımpaşa’yı ligde üst üste 4 maçta da yendi. Rakibine en son 2012-2013 sezonunun 26. haftasında 3-1’lik sonuçla mağlup olan Kartal’ın bu karşılaşmasını ise bu akşam sahaya hakem olarak çıkacak Cüneyt Çakır yönetmişti.
Muhtemel 11'ler;
BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Tosiç, İsmail, Atiba, Necip, Gökhan, Oğuzhan, Olcay, Gomez
KASIMPAŞA: İsaksson, Veysel, Titi, Omeruo, Vigneau, Donk, Castro, Tunay, Scarione, Delvalle, Eren
YAYIN: Lig TV
SAAT: 21.45
HAKEM: Cüneyt Çakır
STAT: Başakşehir
Fanatik